Antena Căutare

Unul mai talentat ca altul! Florin Ristei și Răzvan Simion, duet de senzație în direct! Dani: ”Mâine vreau să-mi aduceți un tanc cu șenile!”

Prima zi a lunii iulie a început în forță la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Răzvan Simion a fost protagonistul unui moment spectaculos, întrucât s-a apucat de cântat. 

Prima zi a lunii iulie a început în forță la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Răzvan Simion a fost protagonistul unui moment spectaculos, întrucât s-a apucat de cântat.

Florin Ristei a venit la ”Neatza” și l-a provocat pe Răzvan Simion să cânte, care este recunoscut pentru această pasiune. Astfel, ”Sunt vagabondul vieții mele”, renumita piesă a regretatului Gheorghe Dinică, a răsunat în platoul emisiunii de la Antena 1.

Dani Oțil, însă, nu s-a lăsat impresionat d talentul lui: ”Miki, mâine vreau să-mi aduceți și mie un tanc mare, cu șenile și un avion cu reacție. Vreau să le pilotez pe amândouă. Nu contează cum. Trag și eu de alea, pe acolo.”, a spus Dani, iar reacția lui Răzvan n-a întârziat să apară: ”Micuțule, te roade pizma...”

Vedeți întreg momentul inedit, în clipul de mai sus!

Elena Hasna, fetița-fenomen de la ”Next Star”, e majoră: ”Vin săptămânal la București pentru ore de canto!”... De la ”X Factor”, direct la ”Neatza cu Răzvan și Dani”! Florin Ristei și Uddi, duet de excepție: ”L-au întors din drum!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x