Antena Căutare

Nu încercați asta acasă! Ramona și Amalia s-au umplut de înghețată: „Iată, fiecare cu talentul ei!”

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au încercat o nouă provocare: „Hula Hoop cu înghețată în mână". Amalia și Ramona au trebuit să mănânce din mâinile lui Dani Oțil și Răzvan Simion câte o înghețată, în timp ce simpaticii matinali făceau Hula Hoop cu două cercuri.

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au încercat o nouă provocare: „Hula Hoop cu înghețată în mână".

Săptămâna a început în forță pentru echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Prezentatorii au „echipat” câte două cercuri și două cornete de înghețată. Adevărata provocare este pentru cele două co-prezentatoare. Amalia și Ramona trebuie să încerce să mănânce înghețata, fără să fie accidentate. Prima care reușește să termine va câștiga „respectul nostru”, a spus Răzvan Simion.

Cine a fost marea câștigătoare a concursului de mâncat înghețată, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus.

S-a spart conducta de frumusețe! Platoul „Neatza” a fost inundat de concurentele „Miss OneLife”: „Vreau să ne amestecăm ... Dani Oțil le-a pus pe Ramona și Amalia la muls vaca! „Astăzi o să facem un alt tip de sport, Fusion Fitness Farm”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x