Antena Căutare

A MURIT mușcat de un șarpe veninos. La înmormântare ceva ireal a ieșit din sicriu

Un tanar din India despre care s-a presupus ca ar fi murit dupa ce a fost muscat de un sarpe veninos s-a ridicat din sicriu la propria inmormantare, cu cateva secunde inainte de a fi incinerat.

Un tanar din India despre care s-a presupus ca ar fi murit dupa ce a fost muscatde un sarpe veninos s-a ridicat din sicriu la propria inmormantare, cu cateva secunde inainte de a fi incinerat, scrie Mirror.

Barbatul, de 23 de ani, pe numele sau Sandeep, fusese atacat de un sarpe in timp ce culegea lemne din padure. Odata intors in sat, le-a spus rudelor de muscatura, dar in loc sa fie dus la spital, tanarul a fost transportat la un vraci local. Numai ca tratamentul acestuia a dat gres, iar tanarul a murit.

Atunci cand flacarile au fost pe punctul de a-l atinge, in timpul ceremoniei funerare, barbatul a inceput sa tipe. A fost dus la vindecator si nu la spital.

Gemma Swift, femeia cu cei mai urâți dinți din lume, și-a „reparat” dantura!... Horoscopul de miercuri, 3 august. Cei ce se află în preajma nativilor Fecioară, se pot considera norocoşi astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x