Antena Căutare

A vrut să fie admirată în rochia de mireasă, dar a primit un val de critici: „Ce e aia?! Dă-o jos, arde-o și cumpără alta!”

Rochia purtată de mireasă este adesea criticată la nunți. Un risc asumat, nu ai cum să fii pe placul tuturor. O tânără entuziasmată a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu rochia aleasă de ea, dar reacțiile au fost 100% negative...pe bună dreptate!

Rochia purtată de mireasă este adesea criticată la nunți. Un risc asumat, nu ai cum să fii pe placul tuturor. O tânără entuziasmată a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu rochia aleasă de ea, dar reacțiile au fost 100% negative...pe bună dreptate!

N-a avut răbdare până la nuntă. O viitoare mireasă a postat fotografii cu rochia ei de mireasă, cerând sfaturi despre ce tip de machiaj și accesorii s-ar potrivi cel mai bine. Însă, în loc de sfaturi, a primit un „sac” de critici.

Nu rochia, în sine, este problema, ci imprimeul de pe material. Multe dintre comentarii fac referire la „pata imensă de cafea”: „Zici că și-a vărsat o carafă de cafea pe rochie!”, „Ar fi putut fi o rochie frumoasă, dacă nu era pata aia imensă de cafea în față”.

CITEȘTE ȘI: Mireasa, în lacrimi în noaptea nunții, din cauza mirelui. „N-o să-l iert niciodată pentru ce mi-a făcut!”

A vrut să fie admirată în rochia de mireasă, dar a primit un val de critici: „Ce e aia?! Dă-o jos, arde-o și cumpără alta!”

Una dintre domnișoarele de onoare a încercat să o încurajeze pe mireasă, cu toate că mesajul ei poate fi interpretat ca o insultă mascată: „Singurul lucru care contează este că ei îi place și se simte frumoasă când o îmbracă”.

Mireasa nu s-a arătat deloc deranjată de comentariile primite, oferind detalii despre rochia unicat.

CITEȘTE ȘI: „Îmi aduc aminte când am intrat în cameră și mami era în pat cu noul meu tătic”! Discursul unui copil, la nunta mamei sale, a stârnit hohote de râs

A vrut să fie admirată în rochia de mireasă, dar a primit un val de critici: „Ce e aia?! Dă-o jos, arde-o și cumpără alta!”

„Sunt foarte entuziasmată, însă nu îmi dau seama ce coafură, machiaj și accesorii s-ar potrivi cel mai bine. Mă tentează un ruj intens, însă îmi place și ideea unui look natural. Voi ce ați alege pentru o nuntă în aer liber?”

„Eu aș alege altă rochie”, i-a răspuns cineva.

8 lucruri inedite despre Tudor Gheorghe. Cele mai îndrăgite melodii ale artistului... „Super-Pământul”: Astronomii au descoperit cea mai apropiată planetă potențial locuibilă în afara sistemului nostru sola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x