Antena Căutare

Acest bebeluș s-a născut cu o afecțiune rară care îl face să arate precum Hulk. Medicii nu i-au dat nicio șansă

Deși nu i-au dat vreo speranță, fetița s-a luptat să supraviețuiască, în ciuda afecțiunii rare care o face să arate ca un supererou. Iată mai multe imagini cu bebelușul care i-a impresionat pe medici!

Acest bebeluș s-a născut cu o afecțiune rară care îl face să arate precum Hulk. Medicii nu i-au dat nicio șansă
Acest bebeluș s-a născut cu o afecțiune rară care îl face să arate precum Hulk. Medicii nu i-au dat nicio șansă | Captură Youtube

Armani Milby este o fetiță în vârstă de nouă luni acum, care a fost diagnosticată cu o problemă medicală gravă, din cauza căreia are pieptul și brațele voluminoase. Acesta este și motivul pentru care a ajuns să fie alintată „bebelușul Hulk”, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Specialiștii dezvăluie de ce este periculos să îi faci găuri în urechi copilului imediat după naștere

Povestea fetiței alintată de mama sa „bebelușul Hulk”

Armany Milby a venit pe lume în urma unei operații de cezariană efectuată atunci când avea numai 33 de săptămâni, potrivit sursei citate mai sus.

Descoperirea că va fi un copil „special” s-a produs în a 17-a săptămână de sarcină, atunci când Chelsey, mama ei, a trecut printr-o serie de analize de rutină. La acea vreme, medicii au observat o problemă.

În plus, Chelsey a povestit că burta ei devenise atât de umflată în timpul sarcinii, încât oamenii credeau că o să aducă pe lume tripleți.

Copila a fost diagnosticată cu o afecțiune severă care a provocat creșteri benigne. Este vorba despre o formă de limfangiom, care determină dezvoltarea vaselor limfatice. Afecțiunea poate provoca probleme de respirație și de vedere, însă, din fericire, poate fi tratată chirurgical, potrivit mirror.co.uk.

Mama fetiței a mărturisit că a fost devastată atunci când a aflat despre afecțiune, mai ales că medicii se temeau că poate avea și lichid la inimă și nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire:

„Nu auzisem niciodată de acest diagnostic înainte și, sincer, m-am interesat și nu prea îmi plăceau rezultatele. Când am aflat, am fost devastată, am avut inima frântă. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat, ce nu a mers bine, pentru că mai aveam doi copii sănătoși și plângeam în fiecare zi. În fiecare zi îl întrebam pe Dumnezeu de ce. Nu ne-am gândit niciodată la un avort, chiar dacă ni s-a menționat acest lucru aproape imediat după ce s-a descoperit că existau unele probleme majore cu copilul nostru nenăscut. Dar am vrut doar să știm cum am putea să o ajutăm atunci când se va naște.”, a declarat mama lui Armani Milby, citată de mirror.co.uk.

Mama lui Armani a mai povestit că, atunci când s-a născut, fetița cântărea de trei ori mai mult decât un bebeluș sănătos. Iar pentru că a venit pe lume cu brațele și pieptul extrem de mari, femeia a ales să o alinte „bebelușul Hulk” sau „mini Hulk”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama a suferit un atac de panică înainte de a naște: „Țipam și plângeam”

Spre surprinderea tuturor, fetița s-a născut vie și chiar a plâns la naștere. Cu toate acestea, momentul nu a fost deloc unul ușor pentru mamă. Chelsey a dezvăluit că a făcut un atac de panică înainte de a naște, pentru că nu știa ce va urma cu copilul său:

„A trebuit să-mi dea ceva să mă calmeze, pentru că aveam un atac de panică. Țipam și plângeam. Eram o epavă, a fost oribil. În adâncul sufletului, ne întrebam amândoi ce se va întâmpla. Cu toate acestea, ea ne-a uimit pe toți și a dovedit că toată lumea se înșela. Când am văzut-o cu adevărat, am plâns și mai mult, pentru că nu mai văzusem niciodată așa ceva, dar nu mi-a păsat cum arată, oricum o iubeam. Nu mai văzusem niciodată pe nimeni să arate așa, așa că am fost uluită, ca să fiu sinceră, dar recunoscătoare în același timp.”, a mai spus Chelsey Milby, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: O mamă își alăpta bebelușul, când a observat ceva în neregulă. Cum și-a dat seama că micuța are probleme grave de sănătate

Ce a putut să facă o cumnată mirelui, chiar înainte de nuntă. Bărbatul s-a supărat atât de tare încât a anulat eveniment... Iluzie optică virală care dezvăluie o trăsătură de personalitate ascunsă. Ce vezi în imagine spune multe despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x