Antena Căutare

Adevărată lecție de viață! O fetiță de nouă ani și-a cheltuit toți bănuții primiți de ziua ei, pentru a le oferi prânzul polițiștilor, după tragedia din Dallas

O fetiţă şi-a sărbătorit ziua de naştere cumpărându-le prânzul poliţiştilor din Detroit, pentru a le demonstra că orice viaţă contează.

O fetiţă şi-a sărbătorit ziua de naştere cumpărându-le prânzul poliţiştilor din Detroit, pentru a le demonstra că orice viaţă contează.

Samya McLaughlin a decis să le facă o surpriză acestora, după ce a văzut atacul din Dallas, în urma căruia cinci poliţişti au fost ucişi.

Şi-a folosit toţi bănuţii primiţi cadou pentru a cumpăra sandvișuri, chipsuri, fructe şi prăjituri, primind o îmbrăţişare din partea unui poliţist recunoscător, fiind numită "agentul zilei".

Samya urmărise ştirile, împreună cu bunica sa, când a văzut incidentul din Dallas, în urma căruia cinci poliţişti şi-au pierdut viaţa.

M-am gândit că ar trebuie să îi hrănesc pe polițiști, deoarece am vrut să le arăt că sunt alături de ei şi le-am mulţumit pentru tot ceea ce au făcut. Am vrut să le arăt ca orice viaţă contează.

"Oricine ar fi mândru în locul meu. Are o inimă mare şi ştie cum să aibă grijă de oameni şi să aprecieze ceea ce se intampla’, a declarat tatăl fetei."

E vară, de aceea ai nevoie de un desert răcoros! Cum prepari cea mai delicioasă înghețată la tine acasă... REZULTATE BAC 2016. Acum are motiv serios de leșin! Barbie de România a picat BAC-ul și s-a făcut de râs. Ce notă rușino...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x