Antena Căutare

Animalele de companie pot deveni nemuritoare! Afla cum!

Mary Kaufman din Lonoke, Arkansas, SUA, doarme in continuare langa iubitul ei Yorkshire Terrier Brittney, chiar daca patrupedul a murit de o lunga perioada de timp.

Dupa ce Brittney a murit in 2011, la varsta de 14 ani, Mary Kaufman (64 de ani), a ales sa nu isi ingroape mult-iubitul animal, ci sa il impaieze, pentru a-l putea avea tot timpul langa ea. Femeia spune ca o alina extrem de tare faptul ca poate inca sa il priveasca si sa il atinga pe preferatul ei. Mai mult, Mary Kaufman nu simte ca Brittney, loialul ei companion, a plecat de langa ea.

"Brittney inseamna mult pentru mine. Mi-am pierdut si sotul si fiul, iar in tot acest timp, catelusul a fost langa mine. Atunci cand pierdem un membru al familiei, nu uitam pur si simplu de el si trecem mai departe. El inca face parte din viata noastra", a declarat Mary Kaufman.

Conservarea animalelor iubite prin impaiere a devenit, treptat-treptat, o optiune tot mai ceruta in randul stapanilor de necuvantatoare.

Sursa: abcnews.go.com

FOTO! Cinci arbori exotici bizari... VIDEO! SUA: Un cuplu s-a trezit cu iahtul in casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x