Antena Căutare

Are 18 ani și a devenit mamă singură, prin fertilizare in vitro! Motivul este teribil! „Părinții m-au susținut întru totul”

O tânără în vârstă de 18 ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a devenit mamă singură, după ce a apelat la fertilizarea in vitro, iar părinții ei au susținut-o fără să stea prea mult pe gânduri.

O tânără în vârstă de 18 ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a devenit mamă singură, după ce a apelat la fertilizarea in vitro, iar părinții ei au susținut-o fără să stea prea mult pe gânduri.

Tâmăra, Samara Davies, acum în vârstă de 19 ani, a decis să devină mamă singură anul trecut, când a primit un diagnostic cumplit.

Familia tinerei, care lucra ca recepționistă, a ajutat-o cu 5.000 de lire sterline pentru a reuși să devină mamă, prin fertilizare in vitro.

Tânăra a explicat că după ce a primit o veste cumplită de la medici, a decis să devină mamă, în timp ce colegii ei de liceu au ales să meargă la facultate.

Adolescenta a fost sfătuită de medici să facă o histerectomie totală, după ce a fost diagnosticată cu endometrioză.

„Aveam crampe încă de la vârsta de 12 ani, iar situația s-a înrăutățit din ce în ce mai mult, până când ajunsesem să nu mă mai pot da jos din pat. La vârsta de 16 ani, m-am prăbușit și am fost dusă de urgență la spital, unde au descoperit că am un chist mare cât o portocală. Însă, durerile au continuat chiar și după ce acesta a fost extirpat. Mi s-a spus că am nevoie de o histerectomie dacă vreau să am o viață mai bună”, a povestit Samara Davies.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă. Nu am vrut să mă grăbesc într-o relație și să am un copil cu o persoană pe care abia am cunoscut-o, așa că fertilizarea in vitro și un donator de spermă au reprezentat singura mea opțiune. Nu mi-aș putea viața fără fiica mea, Ailani, care acum are șapte luni. Nici nu m-am gândit să fac o histerectomie fără să fac un copil mai întâi, iar părinții mei m-au sprijinit”, a mai spus ea.

Tânăra a precizat și că în timpul sarcinii s-a simțit mai bine decât în ultimii aproximativ șase ani din viața ei, deoarece durerile pe care le avea nu au mai fost atât de intense în această perioadă.

Ea e o bombă sexy, el are 54 de ani și 1,47 metri înălțime! Ce le spune tânăra celor care o acuză că urmărește doar bani... „Șapca lui Ceaușescu” scoasă la vânzare pentru 2,7 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x