Antena Căutare

Bărbatul și-a cerut iubita în căsătorie, dar femeia a avut parte de un adevărat șoc atunci când a aflat ce urmează să i se întâmple a doua zi!

Bărbații sunt extrem de norocoși atunci când femeia iubită spune „da” și urmează să se căsătorească și să formeze o familie împreună.

Bărbații sunt extrem de norocoși atunci când femeia iubită spune „da” și urmează să se căsătorească și să formeze o familie împreună.

Totuși, toată lumea se așteaptă ca după logodnă să înceapă perioada de pregătire pentru petrecerea de nuntă. Michelle Williams de 37 de ani a avut însă parte de surpriza vieții sale!

După ce i-a dat inelul, bărbatul a mărturisit că nunta urmează să seîntâmple în mai puțin de...24 de ore!

A cerut-o în Santorini, în fața a 50 de prieteni și apropiați. Și apoi a venit surpriza: de fapt, toată lumea se pregătea pentru nunta de a doua zi!

Michelle s-a simțit prințesă la nunta organizată de iubitul său, mai ales că a nu trebuit să facă nimic, fiindcă totul era organizat.

Acum sunt dive sexy pe Instagram, dar stai să vezi cum arătau înainte să se opereze! Nici nu le mai recunoști!

A fost o petrecere pe cinste și imaginile au devenit imediat virale pe net!

O tânără călătorește în toată lumea fără să plătească un ban, ba mai primește și salariu! Care este secretul său... Fata asta se mișcă de zici că e șarpe cu clopoței! Cel mai tare dans al momentului face deja furori în toată lumea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x