Antena Căutare

Blocată sub o cămilă de 600 de kilograme, o femeie a recurs la cel mai nebunesc gest: „I-am mușcat testiculele pentru a-l da jos de pe mine”

O femeie din Florida a reușit să scape de sub o cămilă mușcându-i testiculele după ce aceasta a intrat în țarcul animalului ca să-ți salveze câinele, iar cămila s-a așezat pe ea, spun autoritățile. 

O femeie din Florida a reușit să scape de sub o cămilă mușcându-i testiculele după ce aceasta a intrat în țarcul animalului ca să-ți salveze câinele, iar cămila s-a așezat pe ea, spun autoritățile.

Evenimentul a avut loc în Tiger Truck Stop din Grosse Tete, Los Angeles, iar deputatul parohului, Louis Hamilton Jr., a declarat că animalul, care cântărește 600 de kilograme, pe numele lui Casper, „nu a făcut nimic rău”.

Conducerea centrului Tiger Truck Stop, au dat în judecată cuplul cu pricina. În timpul unei excursii, un cuplu s-au oprit din vizită și au coborât din camion pentru a-și lăsa cățelul să se dezmorțească, iar soțul a început, în mod inexplicabil, să arunce mâncare pentru câinele lor în incinta cămilei.

Atunci, câinele a intrat în țarc, cuplul l-a urmat, iar ghinionul a făcut ca animalul lor de companie să fie surd și nu le-a răspuns, iar cămila s-a năpustit, spune managerul, pe femeia care alerga după câine. Cămila a reacționat ghemuindu-se pe femeie, care a făcut apoi ceea ce credea că trebuie să facă pentru a scăpa.

Ea a spus: „I-am mușcat testiculele pentru a-l da jos de pe mine”. Iar directorul spațiului a adăugat că cuplul a fost „agresiv”cu Caspar.

Hamilton a declarat că: „până la urmă, de ce ar face cineva asta? Caspar este un uriaș blând. Orice animal pe care îl provocați, va lovi înapoi. Este instinct”.

Cuplul din Florida a ignorat semnele de avertizare, iar managerul a spus că ar fi trebuit să ceară ajutor. Aceștia au fost dați în judecată pentru încălcarea legii impuse de instituție și pentru maltratarea lui Casper.

Imagini sfâșietoare! Un elefant dintr-o specie rară a fost împușcat cu 70 de gloanțe și lăsat să plutească pe un râu... „Zgomote ciudate”, înregistrate pe Marte de sonda InSight. Specialiștii NASA, teorii contradictorii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x