Antena Căutare

Cât costă serviciile de curățare performate de o menajeră nud. Ce presupune experiența bizară

Lottie Rae, o femeie în vârstă de 32 ani, se mândrește cu serviciile pe care le livrează clienților ei. Tânăra demonstrează că încrederea de sine o ajută să presteze niște servicii mai neobișnuite.

imagine femeie dezbracata cu spatele la camera, intr-o bucatarie, in fata chiuvetei Galerie
Lottie Rae oferă clienților ei un serviciu mai rar întâlnit. Ea este menjera care face curat dezbrăcată. | Profimedia

Lottie reușește să facă bani prin serviciul ei de menajeră nud. Acesta este un job part-time pentru ea, dar reușește să strângă bani frumoși.

Femeia a povestit că a reușit să strângă câteva mii de dolari cu ideea care i-a venit, iar clienții săi au fost mai mult decât mulțumiți să o vadă făcând curățenie dezbrăcată.

Lottie este menajera nud

Ea a început acest job în 2017 și de atunci a continuat să facă bani în plus, pe lângă jobul pe care îl are. De mai bine de 6 ani, Lottie a avut foarte mulți clienți.

Citește și: Românca de 100 de ani din Galați care i-a uluit pe medici. Care este starea de sănătate a acesteia

Mulții dintre clienții ei fie își doreau să aibă companie, fie sperau să se întâmple ceva mai mult, admirând-o când făcea curățenie dezbrăcată.

Datorită acestui serviciu de curățenie nud, Lottie a spus că are acum mai multă încredere în ea și în felul în care arată. Nu a simțit niciodată că îi e rușine cu formele ei, dar acest job i-a testat limitele.

Pentru serviciul de curățenie nud, Lottie îi taxează pe clienți cu 50 de dolari pe oră.

“N-aș face acest job dacă nu aș primi banii pe care îi cer”, a povestit Lottie pentru Mirror.

Femeia se declară nu spirit liber și asta o ajută să fie foarte dezinvoltă. Cu toate acestea, ea a povestit că a avut parte și de clienți care credeau că jobul de curățenie nud ascunde, de fapt, alte servicii și au avut alte pretenții de la Lottie.

Ce experiențe neplăcute a avut tânăra

“Câțiva dintre bărbații la care am făcut curățenie dezbrăcată s-au purtat ciudat pentru că aveau alte așteptări. Chiar dacă le spun că sunt acolo doar să fac curat, ei îmi spun că alte menajere pe care le-au avut au fost întrecut dansatoare sau maseuze”, a spus Lottie Rae.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

Lottie lucrează pentru clienți de toate vârstele și spune că unii dintre clienții ei tineri au angajat-o doar pentru că și-au dorit să vadă ceva diferit. Unora nu le-a veit să creadă că femeia chiar face curățenie dezbrăcată.

Tânăra de 32 ani a mai spus că la unul dintre clienți a găsit una dintre cele mai murdare case și acolo i-a fost cel mai greu să facă ordine și curățenie.

“Uneori nici nu port mănuși atunci când fac curățenie, deși știu că ar trebui. Dacă e o casă foarte murdară atunci devin foarte conșientă de lucrurile pe care le ating și am mai mare grijă, dar de obicei mizeria nu mă deranjează”, a mai povestit Lottie.

Tânăra a mai povestit și despre o experiență pe care a avut-o cu un tânăr care e și el nudist. Ea lucrează pentru el încă din 2017 și se înțeleg foarte bine. Atunci când Lottie vine să facă ordine, mereu îl găsește și pe el dezbrăcat pentru că așa îi place să umble prin casă.

Citește și: Ce a fost găsit într-un spital de psihiatrie cu morgă abandonat. Ce poveste întunecată ascunde acest „sanctuar” al suferinței

“Mereu e deja dezbrăcat când ajung acolo, bem împreună o cafea, mă joc cu câinele lui, apoi trec la treabă. Mai mulți clienți au început să prindă și ei încredere să se exprime și uneori se dezbracă și ei complet și îmi țin companie”, a mai spus Lottie Rae.

Lottie este o femeie extrovertită și asta a ajutat-o să se simtă în largul ei când i-a venit ideea acestui job. Ea postează mai multe dintre aventurile ei pe contul său de Instagram.

Un român are datorii de peste 800.000 de euro. Cum a ajuns în această situație și cum se apără... O femeie fără mâini și fără picioare a uimit internauții atunci când le-a arătat cum se machiază. Imaginile sunt uluitoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x