Antena Căutare

Ce a putut să descopere o tânără într-o bucată de broccoli! A filmat totul și a arătat dovada. Ce se vede în imagini

O femeie a vrut să mănânce niște broccoli, dar când s-a uitat mai atent în farfurie a tras o sperietură de zile mari. A filmat descoperirea făcută și a arătat imaginile, drept dovadă.

tanara tovan si bucata de broccoli in care a descoperit insecte
Tânără a filmat ce descoperire a făcut în broccoli și imaginile au făcut senzație pe TikTok | tiktok @tovanordquist

O tânără a avut parte de o sperietură de zile mari atunci când a vrut să mănânce niște broccoli. Ceea ce inițial părea o situația banală s-a transformat într-o amintire pe care, cu siguranță, n-o va putea uita prea curând.

Ce a descoperit o tânără într-o bucată de broccoli. Imaginile au devenit virale

O femeie pe nume Tovan a mers la supermarket și, pe lângă alte produse, a decis să își cumpere și o bucată de broccoli. A ajuns acasă și, înainte de-a se apuca să pună totul la fiert, a pus leguma pe o farfurie, ca să o spele. Acesta a fost momentul în care fata a avut parte de o sperietură de zile mari, pe care în mod sigur n-o va putea uita prea curând.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș și s-a apucat de mâncat. În câteva minute a făcut o descoperire ce a uluit-o. Peste ce a dat

Chiar înainte de-a spăla leguma, atenția tinerei a fost atrasă de ceva mic, care se mișca printre inflorescențe. S-a uitat mai atent și a văzut că erau numeroase insecte de mici dimensiuni strecurate în bucata de broccoli. Culoarea verzuie le-a ajutat să se deghizeze perfect, așa că abia târziu fata a putut să observe micile vietăți.

După ce și-a mai revenit din sperietură, Tovan a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, ca să arate și altora ce descoperire a făcut. Imaginile au fost apoi publicate pe TikTok și acestea au devenit virale, stârnind numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până în prezent, clipul video a adunat mai bine de 38 de milioane de vizualizări. Tânăra a dorit, prin intermediul filmării, să sfătuiască internauții să spelee legumele și fructele cât mai bine și chiar să le verifice minuțios de insecte ce s-ar putea ascunde în interior.

Citește și: Ce se întâmplă în organismul tău atunci când consumi broccoli. Efectul se vede imediat. Ce trebuie neapărat să afli

„Gogoșile nu au gândaci în ele”, „Pizza nu mi-a făcut niciodată așa ceva”, „O să îmi imaginez că nu am văzut niciodată așa ceva”, iată doar o parte din comentariile internauților, care au găsit în toată această întâmplare inedită un motiv de-a se amuza, au arătat cei de la mirror.co.uk.

Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii și clipul video este în continuare extrem de popular pe TikTok.

De ce e bine să vopsești pereții din casă cu galben și nu cu alb, de fapt. Explicația pe care nu mulți o știu... De ce nu este recomandat să bei cafea înainte de a merge la cumpărături. Oamenii de știință au explicat motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x