Antena Căutare

Ce a putut să facă o mireasă domnișoarei sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Detaliile sunt uluitoare

O mireasă a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce a făcut uneia dintre domnișoarele sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă.

imagine cu o mireasa alaturi de domnisoarele de onoare Galerie
O mireasă a reușit să uimească oameni din întreaga lume cu ceea ce i-a cerut domnișoarei de onoare | sursa foto: Shutterstock

Este cunoscut deja faptul că orice mireasă își dorește să aibă o nuntă cât mai frumoasă și bine pusă la punct. Pentru ca petrecerea să fie perfectă, multe femei organizează totul cu o atenție deosebită la fiecare detaliu.

Totuși, o mireasă a reușit să stârnească o adevărată controversă în mediul online atunci când a dezvăluit ce a făcut uneia dintre domnișoarele sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă.

Ce i-a făcut mireasa unei domnișoare de onoare, chiar înainte de nuntă

Supărată de cele întâmplate și dorind să vadă ce părere au alții despre decizia ei, o mireasă și-a luat inima în dinți și și-a spus povestea în detaliu pe celebra platformă Reddit. Nu a durat mult și întâmplarea a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră ca să strice nunta nurorii sale. Petrecăreții s-au blocat când au văzut cum și-a făcut apariția femeia

Mireasa a dezvăluit faptul că a decis ca domnișoarele sale de onoare să poarte rochii în culoarea albastru regal. Totuși, una dintre ele, care era și colegă de serviciu cu mireasa, a avut un deces în familie și, așa cum spune tradiția din cultura ei, trebuia să poarte doliu, adică haine negre.

Acest lucru nu a fost pe placul miresei și aceasta i-a spus că nu mai poate să fie domnișoară de onoare dacă refuză să poarte rochie albastră, precum celelalte tinere. Și fiindcă a refuzat cererea miresei, respective domnișoară de onoare a fost anunțată că nu mai este invitată la nuntă.

Citește și: Rugămintea de neimaginat a unei mirese către domnișoara sa de onoare. Ce a putut să-i ceară

„Am întrebat-o dacă poate face această excepție, din moment ce albastrul regal nu e o culoare deschisă. Mi-a zis că e o problemă și că nu își dorește să își neglijeze cultura și tradițiile. A întrebat dacă poate returna rochia și dacă poate cere una neagră în schimb. I-am răspuns că nu sunt de acord cu această idee, fiindcă nu ar părea ca fiind parte din peisaj. A fost de acord și m-a întrebat dacă poate să nu mai fie domnișoară de onoare. Am întrebat-o dacă tot mai trebuie să poarte negru și a zis că da. Acesta a fost momentul în care i-am recunoscut că nu mă simt confortabil cu ideea ca cineva aflat în doliu să vină la nunta mea, așa că voi anula invitația. Ea totuși a insistat să vină, cu condiția să poarte negru, dar i-am explicat că e mai bine pentru amândouă să nu vină”, a dezvăluit mireasa, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mulți internauți au fost de părere că cererea miresei pentru domnișoara de onoare a fost prea drastică și exagerată. Unii au criticat-o, în timp ce alții au evidențiat că nunta îi face pe mulți să „își piardă mințile”.

Părinții au privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-au speriat! Ce a apărut în tim... Femeia care s-a căsătorit cu un copac. Ce spune despre relația bizară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x