Antena Căutare

Ce a putut să facă o mireasă invitaților săi bărbați, chiar în ziua nunții. Supărată, o soție a povestit totul

O mireasă a reușit să își atragă un val puternic de critici atunci când s-a aflat ce a putut să facă bărbaților invitați la nunta ei. Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii.

imagine cu o mireasa si un mire in fata carora se afla pahare de sampanie la nunta Galerie
Gestul făcut de mireasă i-a lăsat mască pe invitații săi de sex masculin. | sursa foto: Shutterstock

O femeie a reușit să îi scoată din minți pe invitații săi de sex masculin atunci când, chiar în timpul nunții, mireasa i-a anunțat ce au aceștia de făcut. Puși în fața faptului împlinit, oamenii n-au mai avut încotro și s-au conformat. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind un val puternic de reacții.

Ce a putut să facă o mireasă invitaților săi bărbați, chiar în timpul nunții. Femeie și-a atras un val uriaș de critici de la oameni din întreaga lume

Aceasta este incredibila situație prin care au trecut invitații de sex masculin, chiar în timpul evenimentului. Chiar soția unuia dintre ei a povestit cu exactitate ce s-a întâmplat: „Soțul meu a fost recent la nunta unui prieten vechi din liceu. Din nefericire, eu nu am putut merge, așa că această poveste este în întregime despre el. Nunta a fost una mare, cu aproximativ 200 de persoane sau chiar mai mult. La petrecere a fost așezat la masă cu alți 10 bărbați cam de aceeași vârstă, toți prieteni cu mirele. Masa a fost sub forma unui bufet și soțul meu a observat imediat faptul că mireasa și mama miresei serveau mâncarea. I s-a părut puțin ciudat, dar nu a acordat o atenție prea mare acestui detaliu. După ce și-a luat porția, el s-a dus la masă și s-a apucat să mănânce.

Citește și: O mireasă era în camera de hotel și se pregătea de nuntă atunci când organizatorul de evenimente a făcut gestul ce a ruinat totul

Când aproape că terminasem masa, soția miresei s-a apropiat de masa noastră, ne-a salutat și ne-a întrebat dacă putem să strângem noi farfuriile tuturor de pe mese și să le ducem la bucătărie. Toți au fost șocați, însă au acceptat să facă asta. Totuși, cererile îndrăznețe ale miresei nu s-au oprit aici. Mama tinerei i-a pus pe bărbați să golească resturile și să pună vesela în mașina de spălat vase din bucătărie. Oamenii s-au conformat, deși și ei erau invitați ca toți ceilalți”, a povestit soția bărbatului pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Fiica n-a vrut să îl invite la nuntă, așa că tatăl ei a recurs la un gest neașteptat. Ce a putut să facă

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au criticat gestul miresei. Se pare că aceasta a uitat să se asigure că are un astfel de serviciu inclus la petrecere și a realizat deja când totul era prea târziu. Totuși, oameni din întreaga lume au sugerat faptul că invitații ar fi trebuit să refuze cererea miresei.

Ea este femeia cu „cei mai mari sâni naturali” din lume. O afecțiune rară îi face bustul să crească necontrolat... Ce se întâmplă dacă folosești folie de aluminiu la călcatul hainelor. O femeie a filmat totul și a arătat dovada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x