Antena Căutare

Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București. Imaginile au devenit virale

Un român a reușit să uimească vecinii și trecătorii cu ceea ce și-a făcut la geamul apartamentului său din Drumul Taberei, București. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu bloc din romania, bucuresti Galerie
Imaginile cu fereastra blocului din Drumul Taberei au devenit virale | sursa foto: Shutterstock

Nu mai este o noutate faptul că românii reușesc să dea dovadă de multă creativitate în anumite situații. Sătul, probabil, să stea cu frică, un cetățean din cartierul Drumul Taberei din București și-a făcut ceva cu totul și cu totul neașteptat la unul dintre geamurile apartamentului său. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții și glume.

Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București. Imaginile au devenit virale

Este cunoscut deja faaptul că românii sunt curioși și dornici să știe mereu ce se întâmplă în scara blocului. Totuși, un român a reușit să uimească trecătorii și vecinii atunci când a decis să face ceva neobișnuit la geamul apartamentului său. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internaților.

Fiecare bloc are și caracteristicile sale, adică anumite detalii ce îl fac să se distingă de altele. Unii oameni aleg să pună modele moderne de lifturi, alții își pun ghivecele cu plante pe holuri sau diferite icoane și tablouri. Sunt și scări de bloc ce se remarcă printr-o grădină a blocului aranjată cu pitici, cu fântâni decorative sau flori numeroase. Dar iată că sunt și scări de bloc unde unii vecini ies în evidență cu ceea ce își pun la geam.

Citește și: Ce a putut să facă un român în balcon. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Un cetățean din cartierul Drumul Taberei din București și-a lăsat mască toți vecinii atunci când a început să își monteze camere de supraveghere la una dintre ferestrele apartamentului său. Totuși, n-a durat mult și sub pervaz au apărut și alte camere. În prezent, persoana respectivă are opt camere de filmat. Nu se știe dacă îi aparțin doar lui sau sunt folosite și de către administrația blocului respectiv din cartierul Drumul Taberei, din București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un lucru e cert: trecătorii s-au mirat din plin și cineva chiar a decis să fotografieze totul. Poza a fost ulterior publicată pe Instagram și a făcut senzație.

Citește și: Ce a putut să arunce la gunoi un cetățean din Sectorul 2 al Capitalei. Trecătorii au crezut că nu văd bine

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „sediul NATO din Bucuresti”, „Sa nu se fure zambilele, ghioceii”, „Poți să vii liniștit din laterală sau deasupra 👍”, „Administratia privește”, „garsoniera cu vedere in tot cartierul”, „Asa e cand nu ai babe”, „Ce ghivece mai sunt si alea?! 🤔🤣”, „Drumul taberei. Valea Ialomitei”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

Ce bacterii se găsesc pe tacâmurile de la restaurant. Mulți au fost surprinși să afle numărul lor... O chelneriță a rămas mască atunci când a văzut ce i-a lăsat o clientă, în loc de bacșiș. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x