Antena Căutare

Concediată în prima zi de lucru, din cauza unui mesaj pe Facebook! Uite MOTIVUL pentru care șefii s-au enervat când au văzut postarea!

O tânără din Statele Unite a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a devenit protagonista unei situații incredibile.

O tânără din Statele Unite a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a devenit protagonista unei situații incredibile.

Kaitlyn Walls de 27 de ani a obținut un job la o creșă. Totuși, odată ajunsă acasă, tânăra a postat pe Facebook un mesaj potrivit căruia detestă un astfel de loc.

Dar ceea ce a urmat este cu adevărat surprinzător este că, în scurt timp, angajatorul a anunțat-o că a fost concediată. Postarea femeii a stârnit numeroase reacții în mediul online, iar povestea a devenit cunoscută în toată lumea.

Nimeni nu știa asta! Vrei să slăbești? NU mai alerga! Iată ce trebuie să faci... Iată ce puneau românii pe masă în urmă cu o sută de ani! Nici vorbă de E-uri şi coloranţi! Nimic nu se compară cu ce ave...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x