Antena Căutare

Cu cât se vând micii în foiță de aur de la Dedulești. Cât costă asemenea combinație “românească”

Noua propunere menită să ia ochii oamenilor este porția de mici cu foiță de aur. La popasul Dedulești în meniu se află acest preparat care nu are un preț deloc mic pentru că vine servit ca o specialitate la care puțini ar putea visa.

mici cu foita de aur Galerie
Micii cu foiță de aur sunt noul preparat românesc de lux, care a provocat rumoare. | Shutterstock.com

Micii cu foiță de aur sunt noul preparat românesc de lux, care a provocat rumoare pe rețelele de socializare, după ce un cunoscut prezentator TV a publicat o fotografie cu meniul de la Dedulești.

Preparate românești continuă să ne surprindă. Atunci când credem că le-am văzut pe toate, apar micii cu foiță de aur la un preț deloc de neglijat. Este clar că o porție nu poate fi cumpărată decât de cei care au venituri considerabile.

Citește și: Restaurantul din România unde trebuie să scoți 6.000 de lei din buzunar pentru un platou. Ce conține produsul: ”E comandat des”

Cât costă o porție de mici cu foiță de aur

Victor Ciutacu, celebrul om de televiziune, a fost uimit să vadă în meniu o astfel de specialitate: mici cu foiță de aur. Prețul este pe măsură dacă vrei să deguști această carne încinsă la grătar peste care se adaugă foițe din aur comestibil, desigur.

A devenit un trend ca mâncarea să fie învelită cu aur, iar clienții se înghesuie nu doar în străinătate, ci și în România pentru a degusta mâncare, ca semn al luxului pe care și-l permit anumite persoane

Pentru un astfel de preparat extravagant trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 90 de lei pentru 90 de grame.

Această modă nu este deloc nouă, un restaurant din Cluj se laudă cu burgeri cu foiță de aur și carne de vită adusă din America amestecată cu Black Angus de România. La acest restaurant micii costă 100 de lei porția, iar proprietarul spune că au un gust diferit de cel cu care ne-am obișnuit, potrivit RomâniaTV.

Proprietarul localului din Cluj a anunțat că un burger cu foiță de aur costă 250 de lei, potrivit aceleiași surse: „Dragii mei, la doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Uitați, așa arată au au au au au … așa arată cel mai bun burger din România”.

Citește și: Celebrul bucătar Salt Bae, cucerit de o blondă din România! Imagini incendiare cu cei doi, în Dubai

Tot el a prezentat și prețul pentru un platu cu specialități: „Dragilor, toată lumea întreabă pe Tik Tok cât face un platou. Acum avem platoul Chicago. Găsiți mici, cârnăcior, tomahawk, mușchiuleț de vită, burger, cel mai bun burger din Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, o specialitate. 1.200 de lei”, spunea acesta în video.

Citește și: Nusret Gokce, „Salt Bae”, vinde o friptură acoperită cu aur în noul său restaurant. Ce preț enorm are preparatul luxos

Ea este considerată cea mai tatuată femeie din țara ei. Cum arată când renunță la haine: „Oamenii se tem de mine” | Foto... Cum au reacționat doi americani după ce au mâncat preparate românești. Zacuscă, mici, sarmale și jumări, printre feluril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x