Antena Căutare

Cum l-a putut surprinde o mireasă pe viitorul ei soț chiar înainte de marele eveniment. Femeii nu i-a venit să își creadă ochilor

Chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la altar, o mireasă și-a surprins soțul într-o ipostază pe care și-ar dori să o uite pentru totdeauna! Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

o mireasă, îmbrăcată în alb și cu voal pe cap, care stă așezată pe iarbă și plânge Galerie
Cum l-a putut surprinde o mireasă pe viitorul ei soț chiar înainte de marele eveniment. Femeii nu i-a venit să își creadă ochilor | Shutterstock

Femeia care i-a realizat machiajul miresei este cea de la care s-a aflat despre întâmplarea neobișnuită. Deși spune că a văzut la viața ei o mulțime de ipostaze din ziua nunții, aceasta le întrece pe toate, potrivit mirror.co.uk.

Jenny, pe numele său, a povestit cum înainte de a păși în fața altarului, a condus-o pe mireasă până la toaletă, pentru a finisa ultimele retușuri în ceea ce privește părul și machiajul. Însă, când au deschis ușa, amândouă au avut parte de o surpriză de proporții!

Citește și: Un bărbat a fost nemulțumit de cum a spălat soția lui vasele, așa că i-a dat o lecție. Ce a urmat

Cum l-a găsit mireasa pe viitorul soț chiar înainte de a-și rosti jurămintele în fața altarului

Întâmplarea cu pricina s-a petrecut în Marea Britanie. În timp ce se pregătea să spună marele „da”, o mireasă a avut parte de o surpriză din partea soțului, însă nu una plăcută. Cu machiajul și părul aranjat, femeia a deschis ușa de la toaletă și l-a găsit pe mire în timp ce era alăptat de propria mamă, potrivit sursei citate.

Deși felul în care l-a găsit ar fi putut oricând să pună capăt nunții, cei doi au ajuns în fața altarului până la urmă.

Întâmplarea a fost povestită în cadrul unui podcast, „Unfiltered Bride”. Cel care a deschis subiectul a fost chiar gazda emisiunii, Georgie Mitchell, organizator de nunți, care știa despre această poveste de la Jenny, de pe vremea când lucrau împreună.

Întâmplarea a fost povestită în cadrul unui podcast care a devenit rapid viral

Alături de invitata sa, Beth, Georgie Mitchell a dezbătut subiectul extrem de controversat. Inițial, invitata credea că este vorba despre ceva mai grav, precum înșelatul. Când a aflat despre ce era vorba, Beth s-a arătat extrem de contrariată de „aptitudinea” mamei soacre.

Ca să o lămurească, gazda emisiunii i-a explicat lui Beth că femeia și-ar fi alăptat fiul constant, astfel încât să nu își piardă lactația, potrivit Daily Mail, citat de fanatik.ro.

Videoclipul cu discuția din podcast a fost distribuit și pe platformele de socializare. În scurt timp, clipul a devenit viral, iar comentariile ironice nu au întârziat să apară:

„Băiatul mamei dus la un alt nivel.”, a scris cineva în secțiunea de comentarii./„Nu știam la ce să mă aștept, dar asta nici măcar nu mi-a trecut prin cap!”, a scris o altă persoană, potrivit surselor citate mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bărbat a câștigat marele premiu la loterie, dar a ales să nu-i spună soției. Ce a urmat după. Gestul l-a costat scump pe soț

Ce a putut să facă o mamă fiicei sale, chiar în ziua nunții! Invitaților nu le-a venit să creadă. Mireasa a povestit tot... O tânără și-a cumpărat o pereche de colanți, dar când a vrut să-i probeze a rămas mască. Ceea ce a găsit în interior i-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x