Antena Căutare

Cum se face șunca feliată, de fapt. O filmare dintr-o fabrică i-a bulversat pe cumpărători. Ce au descoperit

Șunca este unul dintre cele mai consumate alimente la micul dejun și mulți apreciază acest aliment și în pizza, paste sau alte rețete. Un clip apărut recent i-a făcut pe unii să spună că renunță la șuncă, după ce au văzut cum se face aceasta. Imaginile din fabrică au devenit virale.

imagine cu mana unei femei care tine pachete de sunca feliata Galerie
O filmare în care se arată cum se face șunca a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să te întrebi cum se face șunca, mai exact. Cineva a surprins imagini dintr-o fabric și filmarea a fost apoi publicată pe internet. Când au văzut cum se fabrică, de fapt, șunca feliată, mulți consumatori au anunțat că au de gând să renunțe la acest aliment.

Cum se face șunca feliată, de fapt. O filmare realizată într-o fabrică a devenit virală și a stârnit numeroase reacții

De pui, porc sau curcan, șunca este unul dintre alimentele ce nu prea lipsesc de pe mesele românilor la micul dejun sau la aperitivele de la ocazii speciale. De la sandvișuri sau paste, salate sau pizza, acest tip de mezel poate fi folosit în numeroase rețete. Dacă te-ai întrebat vreodată cum se face șunca feliată, atunci cu siguranță vei descoperi răspunsul în rândurile de mai jos.

Citește și: Câte E-uri găsim în șunca de Praga? Află care sunt cele mai dăunătoare produse de pe rafturile magazinelor din România

Un clip video publicat recent arată ce se întâmplă într-o fabrică de mezeluri. Practic, cineva a filmat tot procesul de producție al unui tip de șuncă feliată și ulterior a publicat imaginile pe internet. Oameni din întreaga lume au urmărit clipul video și nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut despre ce este vorba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum se poate observa, în recipiente mari se pregătește o pastă ce ulterior ajunge în recipiente de inox. După ce sunt aranjate cu grijă ppe tăvi mai mari, totul se introduce la cuptor. Preparatul este testat cu termometrul, apoi pus în aparatele ce feliază mezelul.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

Se apre că aceste imagini au produs numeroase reacții și nu puțini au fost cei care au dezvăluit faptul că sunt atât de surprinși de cele descoperite încât vor renunța să mai cumpere și să mai consume șuncă.

„Nu vreau să cred asta”, este descrierea ce apare în dreptul clipului video ce a devenit viral pe TikTok, arată cei de la mirror.co.uk.

„Sincer, la început am crezut că mă uit la o fabrică de înghețată”, „Am crezut că pasta aia e înghețată de căpșuni”, „Am crezut că e pâine”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

Până în prezent, clipul video a adunat aproximativ 12 milioane de vizualizări.

O tânără a descoperit că iubitul o înșală, chiar înainte de a pleca în vacanță. Cum s-a răzbunat, după ce au ajuns la de... Clientul a comandat și apoi a primit nota de plată. Nu i-a venit să creadă ce a putut să scrie chelnerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x