Antena Căutare

Dans la bara pe strazile din Columbia

Alejandra Santamaria din Medelin, Columbia, a pornit o campanie care are ca scop sa demonstreze ca dansul la bara inseamna mai mult decat striptease-ul din cluburi obscure, fiind o metoda foarte buna de a te distra si a te mentine in forma, informeaza AOL News.

Impreuna cu o echipa formata din dansatorii cei mai de succes din Columbia si studentii lor, Santamaria a scos dansul la bara din salile de antrenament pe strazile orasului Medelin.

Dansatorii s-au agatat de orice stalp sau semn de circulatie disponibil etalandu-si miscarile, in speranta de a promova concursul Miss Pole Dance Medelin, o preselectie pentru Miss Pole Dance Columbia, eveniment ce va avea loc pe 30 iulie.

"Vrem sa promovam dansul la bara ca ceea ce poate insemna: gimnastica, tehnica si distractie. Dansul are multe posibilitati de dezvoltare. La momentul actual, nici macar nu este inteles, fiind in continuare asociat cu striptease-ul, iar oamenii nici nu banuiesc ce provocare reprezinta" a declarat Santamaria.



sursa: antena3.ro

foto: videonews

VIDEO! Bucuresti: In lenjerie intima la mall... O femeie din Anglia se hraneste de 10 ani doar cu snacksuri, ceai si Coca-Cola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x