Antena Căutare

Un medic român povestește cum a slăbit 104 kilograme în 8 luni. Doctorul Bălănică: "Ajunsesem obez, nu mă puteam mișca"

Pierduse controlul asupra propriului corp și, medic fiind, a știut că își pune în pericol viața. Doctorul Bălănică a vorbit la emisiunea ”De-a viața ascunselea”, de la Antena 3, despre perioada în care ajunsele la 204 kilograme. Doctorul a reușit să slăbească în 8 luni 104 kiloagrame.

Pierduse controlul asupra propriului corp și, medic fiind, a știut că își pune în pericol viața. Doctorul Bălănică a vorbit la emisiunea ”De-a viața ascunselea”, de la Antena 3, despre perioada în care ajunsele la 204 kilograme. Doctorul a reușit să slăbească în 8 luni 104 kiloagrame.

”Am avut 204 kilograme, acum 8 ani de zile. Pentru că munceam foarte mult am pierdut contactul cu mine. Am greșit, mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac. Am restructurat totul. În 8 luni am slăbit 104 kilograme. După cele 104 kilograme după câteva luni am început să iau din nou în greutate. Atunci a apărut metoda mea. Iată, că au trecut 8 ani de zile și nu am mai luat în greutate”, a declarat doctorul Bălănică.

El e Flavius și a învățat pe câmp, în timp ce stătea cu vitele la păscut. A fost admis la Academia Forțelor Aeriene cu n... O femeie a băut bicarbonat de sodiu cu miere și apoi a așteptat! Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x