Antena Căutare

Doi oameni ai străzii au primit o nuntă surpriză după o relație de 24 ani. Cât de mult s-au transformat pentru eveniment

Doi oameni din Filipine ce locuiesc pe străzi și formează un cuplu de 24 de ani au primit o surpriză neobișnuită - o nuntă.

Rosalyn Ferrer și Rommel Basco, oameni ai strazii, ea bluza rosie, el tricou negru cu flori Galerie
Cum s-a transformat un cuplu care locuiește pe străzi pentru nuntă | Profimedia

Rosalyn Ferrer, în vârstă de 50 de ani, și Rommel Basco, în vârstă de 55 de ani, din provincia Pampanga, din Filipine, locuiesc într-o baracă abandonată într-un teren pustiu, alături de cei 6 copii ai lor, de câțiva ani.

Cei doi sunt împreună de 24 de ani, dar nu s-au putut căsători pentru că nu și-au permis acest lucru și pentru că erau prea concentrați pe ”găsirea mâncării necesare în fiecare zi”, scrie Daily Mail.

După ce cuplul a fost văzut căutând prin gunoaie, a primit nunta așteptată și un photoshoot din ziua cea mare.

Cum au primit Rosalyn Ferrer și Rommel Basco o nuntă, după ce au trăit ani de zile pe străzi

Richard Strandz, ce deține un salon în apropierea locului în care trăiesc Ferrer și Basco, a cunoscut cuplul când cei doi căutau în gunoaie pentru a aduna plastic, pentru a strânge destui bani pentru mâncare.

Vezi cum arată Rosalyn Ferrer și Rommel Basco îmbrăcați în haine de nuntă în GALERIA FOTO

Strandz a fost emoționat de povestea celor doi și a vorbit cu mai mulți prieteni pentru a organiza o nuntă fantastică pentru ei.

Citește și: Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă

Strandz i-a și ajutat pe cei doi să adune documentele necesare pentru a se căsători și va finanța și nunta lor de la biserică atunci când totul va fi gata cu licența de căsătorie.

Înainte de nuntă, cei doi au participat la o sedință foto, cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiților, și s-au îmbrăcat în haine formale pentru eveniment.

Rosalyn a purtat o rochie albă lungă, pe când soțul ei a purtat un costum de culoare albă.

”Când eram mică, visam să am o nuntă albă. Mi-a ieșit din minte de mult timp,” a declarat Rosalyn. ”Niciodată n-am avut destui bani și am fost concentrați pe procurarea mâncarii pe care trebuie s-o mâncăm în fiecare zi. Acum mă simt binecuvântată că s-a întâmplat acest lucru. Sunt foarte recunoscătoare.”

Strandz i-a văzut pe cei doi în timp ce colectau sticle de plastic, pe care le cântăresc în fiecare zi pentru a strânge banii necesari pentru mâncare în fiecare zi.

Citește și: S-a îmbrăcat ca o mireasă la nunta fiului ei. Cât de mult semăna rochie soacrei cu cea a miresei

”Am aflat că cei doi au locuit împreună timp de mai bine de două decenii și nu își permiteau o nuntă mică,” a declarat Strandz. ”M-a emoționat povestea lor de dragoste, așa că mi-am contactat prietenii care aveau afaceri de nuntă și ne-am gândit să îi surprindem cu o nuntă.”

Nicole Angele a cheltuit peste 35.000 dolari pentru a semăna cu Pamela Anderson. Cum arăta înainte femeia cu bustul de 2... Mărțișorul a fost un tânăr fecior neînfricat, care a ucis Zmeul. Legendele despre “nașterea” mărțișoarelor. Cum au apăru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x