Antena Căutare

Experiente "Twitter" intr-un hotel din Mallorca

Chiar daca vacanta este pentru a te deconecta, un hotel din Mallorca propune contrariul: o experienta “Twitter” inedita

Dependentii de Twitter pot merge in hotelul de pe insula pentru a sta conectati… si in vacanta. Astfel, se pot bucura de camerele tematice, de bauturi si pot intra in comunitatea virtuala pentru a cunoaste oameni, a-si face prieteni si pentru a interactiona cu ceilalti.

Hotelul a fost deschis acum un an, iar turistii traiesc experienta Twitter, prin intermediul unei aplicatii speciale, disponibila doar prin wifi-ul de aici. Softul permite trimiterea de poze, mesaje si chiar de pupici virtuali, in interiorul hotelului.

Ba chiar exista si cocktailuri inspirate de Twitter, baloane albastre si o oglinda ce provoaca imagini demne de a fi postate pe reteaua de socializare. Totul, pentru ca turistii sa fie multumiti.

Foto: abc.es

E fierbinte, frige, frige: chinezii fac omleta pe gura de canalizare!!!... Pacaleala verii in valoare de 1500 dolari: Vrei un "Apple"? Ia un mar! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x