Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata Googleplex, sediul Google!

Gigantica retea Google a postat pe blog imagini in exclusivitate cu sediul sau, Googleplex, din California, relateaza Daily Mail.

Complexul Googleplex are o suprafata de 500.000 de metri patrati si include gradini, restaurante si un teren de baschet. Sediul Google este dotat cu asa-numitele „spatii creative", unde se desfasoara sedintele angajatilor. Multe articole de mobilier si obiecte ornamentale poarta culorile "jucause" ale logo-ului Google. Cladirea de birouri Google a fost initial construita pentru alta companie, Silicon Graphics.

Google a postat fotografiile din interiorul sediului Googleplex in contextul in care anunta o renovare radicala a complexului. Cea mai mare retea de Internet investeste 120 de milioane de dolari pentru extinderea sediului sau si contruirea unui muzeu privat.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: dailymail

O femeie este alergica la saruturile iubitului ei... VIDEO! O pisica se descurca cu succes printre nameti de doi metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x