Antena Căutare

Imaginile care au înduioșat internetul. În drum spre casă, o fetiță a observat un cățel plouat și trist. Ce a făcut imediat

Într-o zi ploioasă și mohorâtă, Mayane privea pe geam când a surprins gestul frumos al unei fetițe. De la distanță, ea a filmat totul.

colaj de imagini cu o fetita care salveaza un caine Galerie
Într-o zi ploioasă și mohorâtă, Mayane privea pe geam când a surprins gestul frumos al unei fetițe. De la distanță, ea a filmat totul.

Inițial, femeia nu și-a dat seama ce se întâmplă. I s-a părut bizar să micuța, care se întorcea de la școală, a lăsat umbrela pe trotuar. Deodată, a observat că îți scoate rucsacul și își dă jos geaca.

Citește și: O mireasă s-a căsătorit din greșeală cu socrul ei. Cum a ajuns în această situație chiar în cea mai importantă zi din viața ei

Imaginile care au înduioșat internetul. În drum spre casă, o fetiță a observat un cățel plouat și trist. Ce a făcut imediat

Curând, în cadru avea să apară și cel care a făcut-o pe copilă să se oprească în drumul său spre casă. Era un cățeluș rătăcit, ud până la piele, chiar la picioarele fetei.

Mayane a privit cum ea ridică animalul în brațe și, în timp ce îl ține strâns, își continuă drumul. ”Totul s-a întâmplat atât de repede. A fost foarte emoționant. Am trimis videoclipul unui prieten care l-a distribuit unui grup din cartier și apoi am aflat cine era îngerul.”, a povestit ea pentru The Dodo.

Numele ei este Cibely Stiegelmair, are 13 ani și în ziua respectivă a salvat o viață. ”M-am speriat când a venit cu cățelul pentru că era foarte transpirată și udă de a ploaie. Era sânge pe cămașa ei. Am crezut că a fost rănită, dar ea mi-a spus că a găsit cățelul rănit.”, a declarat Rejane Stiegelmair, mama fetei.

Citește și: Care cunt cei mai buni îndulcitori sau înlocuitori ai zahărului pentru diabetici. Ce recomandă Organizația Mondială a Sănătății

Din fericire, cățelul nu a fost grav rănit. După ce a văzut în ce condiții e, Cibley nu a stat pe gânduri și a dat o șansă animăluțului.

”Cibely are o inimă foarte bună. Îi este foarte milă de câinii vagabonzi. Dacă ar putea să-i aducă pe toți acasă, ar face-o”, a mai adăugat mama copilei.

Câinele, pe care Cibely l-a numit Pretinha, a fost primit cu brațele deschise în familie. Nimeni nu știe cu certitudine cum a ajuns animalul să fie abandonat, dar un lucru este clar: datorită lui Cibely, viitorul său va fi unul frumos.

"Ca părinți, suntem mândri de Cibely și am fost întotdeauna. Dar acum suntem și mai mândri”, a mai declarat mama ei.

Citește și: Ce este obiectul misterios, plin de fire, care a apărut, brusc, pe o plajă. Polițiștii spun că nu pot confirma investigația

Care cunt cei mai buni îndulcitori sau înlocuitori ai zahărului pentru diabetici. Ce recomandă Organizația Mondială a Să... Un fenomen bizar a apărut noaptea pe cer, în Cluj. Ce au observat localnicii, în timp ce filmau cu telefonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x