Antena Căutare

Impresionat. O tânără a vândut pătuțul copilului pe care l-a născut fără viață. La câteva zile a avut parte de șocul vieții!

O tânără din Statele Unite ale Americii a trăit un moment înfiorător. A adus pe lume un băiețel mort, drama afectând-o serios din punct de vedereemoțional.

Valerie Watts, din Minnesotta nu știa dacă va putea trece peste șocul pricinuit de pierderea copilului, așa că a luat decizia de a ceda sau a vinde toate lucrurile achiziționate înainte de tragicul eveniment pentru cel care trebuia să îi umple viața cu bucurie.

Printre lucrurile vândute s-a numărat și pătuțul în care bebelușul lui Valerie nu a pucase să doarmă. L-a cedat unui cuplu tânăr, iar la câteva săptămâni după ce a dat patul, cineva a sunat la ușa familiei Watts. Când a deschis, Valerie a avut un șoc. Tânărul care cumpărase patul s-a întors cu o băncuță pe care i-a dăruit-o și care fusese confecționată din tâmplăria pătuțului.

Documentele care răvășesc omenirea. Adolf Hitler NU A MURIT la finele celui de-al Doilea Război Mondial!... Live-ul pe facebook, joc MORTAL la volan. Cum s-a filmat un șofer român în timp ce conducea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x