Antena Căutare

Joseph Williams s-a născut cu jumătate de față, nu poate mânca și nici nu poate vorbi, dar și-a găsit sufletul pereche

Povestea de viață a lui Joseph Williams este incredibilă. El este dovada vie a faptului că nimic nu te poate opri din a-ți căuta fericirea. Joseph Williams a avut o viață grea, dar i-a înțeles pe toți oamenii din jurul lui care s-au temut de el, iar destinul i-a oferit o soție care îi este alături necondiționat, iar el face orice pentru a o vedea fericită.

Joseph Williams s-a născut cu jumătate de față, nu poate mânca și nici nu poate vorbi, dar și-a găsit sufletul pereche Galerie
Povestea de viață a lui Joseph Williams este incredibilă. El este dovada vie a faptului că nimic nu te poate opri din a-ți căuta fericirea. Joseph Williams a avut o viață grea, dar i-a înțeles pe toți oamenii din jurul lui care s-au temut de el, iar destinul i-a oferit o soție care îi este alături necondiționat, iar el face orice pentru a o vedea fericită. | Profimedia

Bărbatul în vârstă de 41 de ani din Chicago s-a născut cu o tulburare congenitală rară sindrom otofacial, care este cauzată de o genă mutantă și l-a lăsat în imposibilitatea de a vorbi sau de a mânca. În schimb, folosește limbajul semnelor pentru a comunica și se alimentează prin intermediul unui tub.

Povestea de viață a lui Joseph Williams, bărbatul care s-a născut cu jumătate de față

În ciuda afecțiunii sale muncește, este sudor, și mai mult decât atât, viața i-a oferit și o femeie alături de care trăiește cele mai frumoase clipe. El a crezut mereu că este condamnat la singurătate – până când și-a întâlnit sufletul pereche, Vania, o femeie în vârstă de 39 de ani.

„Am fost prieteni la început, dar în cele din urmă am început să ne întâlnim și ne-am îndrăgostit”, a spus el pentru agenția de știri Caters. „Ne-am căsătorit în 2020. Sunt sigur că oamenii nu s-ar fi așteptat niciodată să mă căsătoresc. Sincer să fiu, nici eu nu credeam că o voi face.”

Joseph Williams spune că oamenii fugeau de el pentru că le era frică, dar nu a lăsat niciodată aceste momente să-l împiedice în drumul său de a fi fericit exact așa cum este. După ce și-a întâlnit soția, viața lui s-a schimbat în bine. El comunică prin limbajul semnelor, gesturi, notițe și folosind telefonul și mănâncă printr-un tub introdus în stomac. „Să fiu născut fără maxilar a fost un șoc pentru mama mea biologică”, notează Daily Mail.

În speranța de a-i ajuta pe alții, Williams vorbește acum deschis despre modul în care oamenii obișnuiau să fugă de el sau să-l trateze diferit. Uneori, el a spus că ar fi vrut să se ascundă și să plângă – și chiar se gândea la sinucidere – dar a încercat să-și înlăture aceste emoții și gânduri pentru a-și putea trăi viața așa cum este ea.

El a spus „există un motiv pentru care Dumnezeu m-a făcut așa”, iar acest gând l-a ajutat să treacă prin vremurile grele. „Mi-a dat această încărcătură pentru că știa că o pot duce.” „Nu pot să mănânc, să vorbesc sau chiar să respir în mod corespunzător”, a spus Williams. „Am un tub în stomac, în care pot pune mâncare amestecată, nu știu ce gust poate avea mâncarea.”

Citește și: Prin ce trece femeia a cărui soț nu suportă alăptarea: „Trebuie să mă ascund la etaj când alăptez". La piepul ei e copilul lui

„Înțeleg că sunt diferit și că unii oameni vor crede că sunt urât și nu mă vor accepta, dar sunt totuși o persoană care are inimă, sentimente și creier”, a continuat el. „Ar trebui să fiu tratat cu respect, așa cum ar trebui să fie oricine altcineva.” În loc să privească și să arate cu degetul, el a spus că vrea ca oamenii să-i pună întrebări. „Oamenii se opresc din ceea ce fac pentru a se uita la mine și devine enervant. Chiar și un tip și-a oprit mașina, să se întoarcă și să treacă doar ca să se uite la mine”, a spus Williams. „Mi-aș dori doar ca oamenii să-mi vorbească și să-mi pună întrebări în loc să se uite la mine ca la o căprioară în faruri.”

Citește și: Acest scaun vintage dă fiori clienților de fiecare dat când văd inscripția lăsată pe el. Unii nici nu vor să se apropie

„Am avut o grefă de os și piele în timp ce au încercat să-mi construiască o falcă, dar pe măsură ce am crescut corpul meu a respins-o și nu dus la niciun rezultat”, a spus Williams. „Și am fost, de asemenea, dat spre adopție. Așa mi-am cunoscut familia din prezent”.

Angajații unui restaurant au luat-o la fugă când au văzut ce se afla în spatele friteuzei în care găteau... Rugăciunea părinților pentru ajutorul copilului la examen. Aduce ajutor imediat tuturor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x