Antena Căutare

Lectie de viata: O femeie de 40 de ani, fara casa si slujba, a terminat facultatea

Si-a pierdut slujba, casa si a ajuns sa traiasca pe strazi. Dar nu s-a demoralizat, ci a fost determinata sa se intoarca la scoala si sa-si termine facultatea. Aceasta este povestea si totodata lectia de viata a unei americance din Florida.

Shawna Machado a lucrat pana in 2010 ca asistenta la un cabinet privat de medicina generala, cand a fost concediata. Apoi au urmat necazuri peste necazuri: nu si-a mai putut plati chiria la apartament, iar in scurt timp a ajuns pe drumuri. Norocul femeii a fost ca avea o masina, pe care a folosit-o si pe post de locuinta.

Insa in loc ca drama prin care trecea sa o descurajeze, femeia s-a ambitionat. Asa ca Shawana a decis sa se intoarca la scoala. Timp de doi ani de zile, ea a trait in masina, a mers la cursuri pentru a-si lua o diploma in psihologie, se spala in toaleta facultatii si invata prin parcuri.

Profesorii nici nu au stiut ca este o persoana fara adapost. Acum, Shawna Machado e absolventa unei facultati de psihologie primind pana si premiul de excelenta din partea consilului profesoral. Femeia si-a depus CV-ul si este determinata sa isi gaseasca un loc de munca.




Foto: baynews9.com

O tanara de 16 ani a descoperit secretul tineretii... O operatie pe creier va fi transmisa in direct pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x