Antena Căutare

Marea Britanie: A ramas fara stomac dupa ce a fost diagnosticata gresit

O pensionara din Marea Britanie a fost supusa unei operatii de gastrectomie totala dupa ce doctorii au interpretat incorect rezultatele analizelor.

Medicii de la un spital din Staffordshire au diagnosticat-o cu cancer stomacal si i-au indepartat tumora despre care erau convinsi ca este maligna.

In urma unor analize realizate dupa ce i-a fost indepartata stomacul, batrana de 74 de ani a aflat ca operatia nu era necesara. Tumora nu ii punea in pericol viata, analizele initiale fiind interpretate gresit de catre medici.

Pacienta a trecut printr-o trauma fizica, dar si psihica. Apoi, a urmat o perioada lunga de recuperare, in care greutatea ei a variat foarte mult si a avut probleme digestive grave.

Acum, a primit o despagubire financiara substantiala din partea spitalului, dar este nemultumita de faptul ca medicii care au operat-o nu si-au asumat personal responsabilitatea pentru greseala facuta. Avocatul femeii, care vrea sa ramana anonima, subliniaza faptul ca situatia a fost foarte grava mai ales pentru ca nu a gresit un singur medic, ci o intreaga echipa de specialisti.

Foto: hepta.ro

Misterul Mona Lisei, dezlegat dupa 500 de ani... FOTO! Nu s-a mai tuns de 14 ani! Vezi cum arata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x