Antena Căutare

Mireasa și-a șocat toți invitații! Ce s-a întâmplat în momentul în care prietena ei cea mai bună a prins buchetul: „Nu își dorea așa ceva”

O mireasă a pregătit o surpriză uriașă invitaților! Ce a pus la cale femeia, pentru cel mai așteptat moment al petrecerii?

Mireasa și-a șocat toți invitații! Ce s-a întâmplat în momentul în care prietena ei cea mai bună a prins buchetul: „Nu își dorea așa ceva” Galerie
Mireasa și-a șocat toți invitații! Ce s-a întâmplat în momentul în care prietena ei cea mai bună a prins buchetul

O tânără din Statele Unite și-a propus șă nu fie o mireasă banală. Așa că le-a pregătit invitaților o surpriză..inedită!

Karen Marmo nu a fost o fană a nunţilor tradiţionale aşa că atunci când a trebuit să arunce buchetul le-a făcut o surpriză prietenelor sale. Marmo, o iubitoare de pisici, a cumpărat o pisică de pluş.

Cum tradiţia a fost schimbată, şi semnificaţia a fost cu totul alta. Cea care a prins pisica de pluş nu va fi prima care se va mărita, ci prima care va adopta o pisicuţă dintr-un adăpost.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Invitaţii prezenţi la nunta tinerei au savurat momentul şi au spus că vor folosi şi ei metoda trăsnită a 'buchetului special'.

Art Safari 2020 - Prima expoziţie în România a grupului american fenomen mondial Guerrilla Girls şi programe dedicate pi... Mai multe capre negre din Munţii Tarcăului au coborât în zone mai joase. Explicația specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x