Antena Căutare

Motivul incredibil pentru care o femeie a refuzat să meargă la nunta surorii sale. De ce nu a vrut să o vadă mireasă

O femeie a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că nu a vrut să participe la nunta surorii sale pentru că ceremonie fancy ar fi făcut-o cheltuie o sumă mult prea mare pentru bugetul său.

mireasa care isi freaca mainile Galerie
O femeie a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că nu a vrut să participe la nunta surorii sale pentru că ceremonie fancy ar fi făcut-o să scoată din buzunar o sumă pe care nu și-o permitea | Shutterstock.com

Tânăra a refuzat să-i fie alături în ziua cea mare pentru că ar fi trebuit să plătească circa 800 de lire sterline pe zi pentru a participa. Cu toate acestea, îndoielile legate de hotărârea luată au făcut-o să-și spună povestea pe internet, în speranța că va găsi o rezolvare.

Femeia a început prin a povesti pe Reddit că sora sa a planificat inițial o nuntă mult mai mică atunci când a trimis invitațiile.

Ulterior, mireasa a schimbat localul cu unul care se afla la o distanță considerabilă față de cel inițial și a insistat ca invitații să se cazeze în hotelul fastuos de alături. Propunerea ei era ca toți participanții să-și achite taxele, care ar fi fost în jur de 800 de lire sterline pe noapte.

Cum a reacționat mireasa la refuzul surorii de a participa la nuntă

Acest lucru a dezamăgit-o pe sora sa, care susține că nu și-a permis această sumă și a hotărât să nu participe. Aflând acest lucru, mireasa s-a enervat la culme și femeia a numit-o ”bridezilla”. Acesta este un termen folosit pentru miresele crizate, care sunt pretențioase și autoritare.

”Se căsătorește într-un hotel stil castel. Foarte elegant, foarte scump și destul de departe de casele tuturor. Dar nu le rezervă o cameră și nici nu cere un pachet de nuntă pentru tarifele camerelor.

A cerut ambelor familii să plătească pentru unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe plajă, care costă 600 de lire sterline pe noapte, de persoană. Și pentru a obține o suită potrivită pentru o familie, deoarece cele de 600 nu oferă mobilier adecvat pentru odihna copiilor (am verificat site-ul și am sunat), tariful este suplimentat cu 200 de lire sterline.”, a explicat ea.

Conform femeii, mireasa vrea ca a doua zi să facă o ședință foto cu întreaga familie, motiv pentru care își dorește ca membrii ei să se cazeze în locația fancy.

”Eu și soțul meu nu ne putem permite, este o cheltuială imensă. Sora mea a spus că suntem absurzi. I-am replicat că este o bridezilla. Mi-a spus că este nunta ei, un eveniment unic în viață, și ar trebui să fac asta pentru ea. I-am spus că nu pot.

Mi-a zis că ar trebui pentru că sunt sora ei, care se presupune că o iubește și vrea să o vadă căsătorită. I-am spus că nunta ei nu merită să-mi cheltui toate economiile, nu când am doi copii de hrănit, îmbrăcat și o casă de îngrijit.”, a mai notat tânăra, conform The Sun.

Mireasa a reacționat dur și totul a degenerat într-un conflict care a culminat cu refuzul surorii de a-i fi alături în ziua specială.

Halima Cisse, tânăra care a născut nouă copii, nu exclude să aibă și alții. Cum se descurcă acum cu bebelușii... Gemenii cu înfățișări diametral opuse: unul e brunet cu ochii căprui, celălalt e blond și are ochii albaștri. Fotografii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x