Antena Căutare

O durere de burtă a făcut-o să creadă că suferă de probleme mari de sănătate. Ce a aflat la spital i-a schimbat întreaga viață

BriAnna Blaton, căci despre ea este vorba, a crezut că durerea se cauzează pietrelor la rinichi, așa că s-a internat. Însă, la spital a avut parte de o descoperire tulburătoare. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

O durere de burtă a făcut-o să creadă că suferă de probleme mari de sănătate. Ce a aflat la spital i-a schimbat întreaga viață Galerie
O durere de burtă a făcut-o să creadă că suferă de probleme mari de sănătate. Ce a aflat la spital i-a schimbat întreaga viață | Shutterstock

BriAnna Blanton este o adolescentă în vârstă de 18 ani, care și-a petrecut cea mai mare parte din vară distrându-se cu prietenii pe un lac din Carolina de Sud, potrivit nypost.com.

După un timp, ea a început să experimenteze dureri chinuitoare în zona coastelor și a presupus vă avea pietre la rinichi, așa că s-a prezentat de urgență la medic. Ce a aflat atunci i-a schimbat toată viața!

Citește și: La scurt timp după nuntă, o femeie a aflat ceva crunt. Motivul pentru care i-a cerut banii înapoi fotografei pentru pozele făcute

Ce a putut descoperi tânăra de 18 ani, după ce a ajuns de urgență la medic

BriAnna Blanton a crezut, inițial, că suferă de o boală gravă, însă, la spital, a aflat că este în travaliu și că trebuie să nască din moment în moment:

„Am rămas cu gura căscată. Nici nu puteam să plâng. Eram într-o stare totală de șoc. Mi-am petrecut toată vara trecută fără să știu că sunt însărcinată.”, a spus adolescenta, citată de sursa menționată mai sus.

BriAnna a precizat că nu experimentase înainte niciun simptom tipic sarcinei, făcându-și inclusiv unele teste care au ieșit negativ:

„Eram în bikini și crop top, dar nu m-am îngrășat niciodată și nu am avut alte simptome.”, și-a amintit ea, citată de sursa menționată mai sus./„Chiar îmi venea menstruația și nu îmi întârzia niciodată. (...) Mama era chiar acolo când mi-am făcut testul, pentru că mi s-a făcut rău după ce am mâncat ceva și a vrut să fac testul.”, a explicat ea, potrivit sursei citate mai sus.

BriAnna și-a amintit că pe 8 septembrie s-a trezit la patru dimineața cu patul ud și cu dureri ascuțite în zona coastelor, dar și în partea inferioară a abdomenului:

„Mă simțeam ca și cum aș fi avut un accident. Asta nu mi s-a mai întâmplat niciodată înainte.”, a continuat adolescenta, citată de sursa menționată mai sus.

Pentru că știa că ceva nu este în regulă, și-a trezit atunci mama, care a dus-o imediat la urgențe, bănuind că are ceva la rinichi. Deoarece durerile deveneau tot mai mari la fiecare trei-patru minute, medicii au constatat că fata este o viitoare mămică și că are contracții:

„Asistenta m-a controlat și apoi s-a uitat la mine. Nu voi uita niciodată expresia de pe chipul ei când mi-a spus că sunt dilatată cu opt cm. Se pare că aceasta a fost apa care mi s-a rupt.”, și-a mai amintit ea, potrivit nypost.com.

La sala de nașteri s-a confirmat că BriAnna Blanton este însărcinată.

Citește și: O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei pe canapea. Ce i-a mărturisit bărbatul

Adolescenta a ajuns să își iubească noua viață mai mult

Astfe, pe data de 9 septembrie, BriAnna Blanton a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Oakleigh Allyn.

„Nu am idee cum am avut un copil de trei kg în mine, am fost întotdeauna atât de slabă.”, și-a mai amintit ea, potrivit sursei citate./„Când în cele din urmă m-am liniștit după ce am născut, mama m-a întrebat cum îi voi pune numele. Am petrecut 45 de minute gândindu-mă la asta înainte de a veni cu numele Oakleigh”, a continuat ea, potrivit nypost.com.

Deși nu era pregătită pentru turnura pe care a luat-o propria viață, BriAnna Blanton a dezvăluit că prietenii și familia au primit vestea mult mai bine decât se aștepta:

„Mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația. De asemenea, am fost îngrozită să le spun prietenilor mei, pentru că nu știam cum vor reacționa. Nu le-am spus timp de aproximativ o săptămână, dar când am făcut-o, a fost totul atât de uimitor.”

Proaspăta mămică își iubește viața mult mai mult acum.

La scurt timp după nuntă, o femeie a aflat ceva crunt. Motivul pentru care i-a cerut banii înapoi fotografei pentru poze... Ce mesaj revoltător a putut primi un client care a comandat un vin la restarant și a vrut și gheață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x