Antena Căutare

O femeie a ajuns la spital cu simptome de răceală, dar doctorii au trimis-o la psiholog. Ulterior, a primit un diagnostic crunt

Deși a ajuns în mai multe rânduri la urgențe, doctorii au pus totul pe seama stresului prin care trecea femeiea la acel moment. Ashley a fost trimisă acasă în repetate rânduri, fără un diagnostic clar, dar salvarea ei a venit din partea unei bune prietene.

imagini femeie diagnostic
O femeie a ajuns la spital cu simptome de răceală, dar doctorii au trimis-o la psiholog. Ulterior, a primit un diagnostic crunt | Capturi TikTok

Ashley, o femeie în vârstă de 35 de ani, care este și mamă, a început să aibă o serie de simptome minore de răceală, dar ulterior a aflat că suferea de o boală gravă. Mai mult decât atât, prolemele de sănătate pe care le-a raportat medicilor au fost puse pe seama anxietății, iar ce care au consultat-o au trimis-o la terapeut.

O femeie a ajuns la spital cu simptome de răceală, dar doctorii au trimis-o la psiholog. Ulterior, a primit un diagnostic crunt

Ashley, în vârstă de 35 de ani, a început să aibă probleme la înghițire și mici dureri în gât, încă din 2020. Până în momentul în care a ajuns să fie dignosticată, în sfârșit, cu cancel pulmonar - cea mai răspândită formă a bolii din SUA - aceasta avea tot corpul umflat și abia se mai putea mișc, raportează dailymail.co.uk.

„M-am uitat în ochii dictorului și i-am spus: „Dacă mă trimiteți acasă, o să mor”, a povestit Ashley, la începutul acestei luni, într-un videoclip pe TikTok, care a strâns aproape 1 milion de vizualizări până acum.

Aceasta a mai menționat că nu a fumat niciodată și că a a avut în general o stare bună de sănătate. A alergat în mod regulat la maratoane și a practicat arte marțiale.

Citește și: O femeie a început să tușească și a crezut că are Covid. A mers la medic, dar a făcut o descoperire care i-a schimbat viața

Cu toate acestea, unul dintre primele ei simptome a fost acela că a început să se simtă mai obosită decât de obicei. De asemenea, avea dificultăți la înghițit și îneca adesea cu mâncarea.

„Gâtul meu se simțea pur și simplu ciudat. N-aș spune că a fost o durere în gât, dar tot beam apă. Simteam că este puțin uscat. Și mâncarea se simțea puțin diferit în timp ce înghițea”, a mai adăugat Ashley.

Cu toate acestea, ea a pus toate problemele pe seama stresului cauzat de pandemie și job-ului ei de asistent social medical.

Un an mai târziu, femeia în vârstă de 35 de ani a ajuns la ugențe cu tuse și dureri de cap și doar a testată pentru Covid. Dar pe măsură ce timpul trecea, tusea s-a intensificat.

„M-a afectat la serviciu. Mi-a afectat conversațiile. Vorbesc repede, dar ajunsesem într-un moment în care am observat că trebuie să vorbesc mai rar și să respir mai des", a spus ea. Am luat pungi de siropuri pentru tuse. Probabil că am cheltuit sute de dolari pe în această perioadă”.

În timp, Ashley a început să piardă în greutate și avea o respire șuierătoare, pentru care medicii i-au prescris un inhalator. De asemenea, ea a trecut printr-un divorț recent, așa că medicii a crezut că era doar stresată.

Citește și: O femeie a simțit un disconfort în ureche și a luat imediat o pensetă. Ce a putut să scoată: „Voi dormi cu dopuri de acum”

Câteva luni mai târziu, tusea lui Ashley a devenit uscată și intensă. Aceasta a făcut o radiografie toracică, însă nu a apărut nicio problemă pentru că, tomoarea era ascunsă în spatele inimii, așa cum a aflat mai târziu.

„Este doar stres. Treci printr-un divorț, lucrezi în domeniul sănătății, este o pandemie, ai copii mici. Poate mergi la un terapeut”, și-a amintit ea că i-au spus medicii atunci. „Abia mai putea să înghit în acel moment. Am simțit că aveam doar noduri în gât”.

În timp, a realizat că tot corpul a început să i se umfle, dar medicii au continuat să o trimită acasă fără un diagnostic, până într-o zi în care cea mai bună prietenă a insitat să nu plece de acolo până când nu află ce are.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un nou control, medicii i-au descoperit două cheaguri de sânge, unul în picior și unul în plămânul drept, iar diagnosticul a fost unul crunt. Ashley a aflat că, de fapt, suferea de cancer în stadiul 4.

„Se pare că dacă nu am începeam tratamentul când am făcut-o, aș mai fi avut mai puțin de cinci luni de trăit”, a mai adăygat aceasta. „Sunt foarte recunoscătoare că am avut oameni în jurul meu care m-au ascultat și care m-au iubit pentru că viața mea depindea de asta”.

De atunci, lui Ashley i-a fost extirpat un plămâ și, timp de opt luni, face chimioterapie, radioreapie și imunoterapie.

Doi bărbați au comandat la restaurant cele mai scumpe fripturi, dar apoi au luat o decizie radicală. Ce a urmat: „Vestul... A primit un bacșiș bizar, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris o clientă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x