Antena Căutare

O femeie a cumpărat banane și când a deschis punga a avut o surpriză uriașă. Ce se afla printre fructe: „La asta nu mă așteptam”

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat vreodată, după ce și-a făcut cumpărăturile într-un supermarket. Când a deschis punga de banane pe care o achiziționase, pensionara a găsit un musafir de-a dreptul special.

Colaj cu o pungă de banane și o femeie Galerie
O femeie a găsit o broscuță în punga cu banane | Shutterstock & Profimedia

O femeie a rămas surprinsă după ce a găsit o broască în bananele cumpărate de la un supermarket. Vietatea a călătorit 5.150 de kilometri, sosind chiar din zona Coastei de Fildeș, potrivit Daily Mail.

Jan Giovinazzo, în vârstă de 71 de ani, din orașul Epsom, și-a făcut cumpărăturile săptămânale și printre alte produse a luat și o pungă cu banane. Când a vrut să mănânce una dintre banane, femeia a observat micul amfibian care se uita fix la ea.

Citește și: Metode prin care poți verifica dacă fructele de pădure sunt proaspete. La ce truc simplu poți apela când mergi la piață

Femeia a pus broasca într-o cutie mică de plastic și a așezat-o pe calorifer pentru a o ține la cald înainte de a suna la autoritățile specializate în salvarea animalelor.

Citește și: Un bărbat a ajuns acasă și a mers să-și vadă câinele, însă altceva se afla în patul patrupedului. Ce era în locuință

O femeie a găsit o broscuță în punga de banane

Magazinul de unde femeia a făcut cumpărăturile își procură bananele din Coasta de Fildeș, adică la aproximativ 5.150 km de magazin.

Jan a făcut câteva cercetări și crede că este vorba despre o broască Reed din țara din vestul Africii.

Citește și: Cum să folosești apa de banane pentru plante. Pasionații de grădinărit vor mulțumi pentru acest truc

Pensionara a povestit despre experiența ei: „Mă îndreptam spre chiuvetă pentru a decoji o banană când am observat ceva pe ele. M-am uitat în jos și m-am întrebat: Ce este acolo? Uitându-mă mai atent mi-am dat seama că era o broască mică.

Nu mă așteptam la așa ceva. Trebuie să recunosc că era foarte drăguță. M-am uitat pe Internet și am aflat că era o broască Reed din Coasta de Fildeș. Deci, după o călătorie lungă, era somnoroasă. După ce am văzut-o, următorul pas a fost pun broasca undeva la cald.

Citește și: Ghidul fructelor și legumelor de sezon. Ce să alegi în funcție de fiecare anotimp

Am ținut-o lângă calorifer toată noaptea și a supraviețuit. Așa cum am spus, era drăguță, dar este ilegal să eliberezi o astfel de specie în natură”, a povestit femeia.

Autoritățile care se ocupă de salvarea animalelor exotice au mrs acasă la femeie și au luat broscuța.

Citește și: Un șofer de autobuz școlar a oprit după ce a văzut ceva bizar pe marginea drumului. Ce a găsit pe pământ, în ploaia torențială

Femeia a fost amuzată de faptul că bananele de la magazinul de unde a făcut cumpărături au pe pungă logo-ul Rainforest Alliance (o organizație care are ca logo o broscuță).

Citește și: Ai depozitat greșit bananele până acum. Ce să faci ca să păstrezi aceste fructe proaspete mai mult de două săptămâni

Credincioșii pot trimite pomelnice online. Câți bani trebuie să scoată din buzunar pentru un astfel de serviciu... O mamă a făcut un test ADN, după 10 ani de mariaj și trei copii. Ce a descoperit apoi a făcut-o să-și reconsidere întrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x