Antena Căutare

O femeie a filmat momentul în care chipul Mântuitorului i-a apărut în cale: „E Iisus! Puteți să îl vedeți?”

O plimbare obișnuită s-a transformat într-o experiență religioasă. O femeie este convinsă că a văzut chipul lui Iisus, sculptat într-un perete stâncos. Ea a filmat momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare. „E Iisus! Îl vedeți?”

O plimbare obișnuită s-a transformat într-o experiență religioasă. O femeie este convinsă că a văzut chipul lui Iisus, sculptat într-un perete stâncos. Ea a filmat momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare. „E Iisus! Îl vedeți?”

Plimbarea unei femei a luat o turnură biblică, atunci când, susține ea, a văzut chipul lui Iisus sculptat într-un perete stâncos. Shae House a filmat apariția bizară și a postat imaginile pe o rețea de socializare.

„Mă plimbam liniștită pe cărarea ce duce spre casă. Era o zi superbă, așa că am început să fac câteva fotografii. Când m-am uitat mai bine la ce pozasem, l-am văzut. Era Iisus! Uitați-vă, îl vedeți? Este chipul Mântuitorului”, spune femeia.

O femeie a filmat momentul în care chipul Mântuitorului i-a apărut în cale: „E Iisus! Puteți să îl vedeți?”

În descrierea postării, House spune că imaginea lui Iisus are „nas, ochi închiși, o coroană de spini pe cap, un ochi învinețit, barbă și mustață”.

„Cu cât te uiți mai mult, cu atât o să poți vedea mai bine! Este minunat! Crede și vei vedea! Slavă lui Dumnezeu”, a adăugat femeia.

Papa Francisc, la picioarele Sudanului de Sud! A îngenunchiat și a sărutat picioarele liderilor de război, îndemnându-i ... Părintele anesteziei din România: "Nu îi salvezi numai cu medicină. Toată imunitatea organismului ține de credință....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x