Antena Căutare

O femeie a mâncat doar banane timp de 12 zile. Ce a pățit apoi Yulia Tarbath

O femeie a decis să mănânce doar banane timp de aproximativ două săptămâni și efectele nu au întârziat să apară. Prin ce transformare a trecut Yulia Tarbath?

imagine cu o banana mancata de o femeie Galerie
O nutriționistă a experimentat ce se întâmplă dacă mănânci doar banane | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila poveste a unei femei, care într-o zi a decis să facă un experiment ieșit din comun. De meserie nutriționist, Yulia Tarbath a dorit să descopere ce se întâmplă dacă va mânca timp de 12 zile, adică aproximativ două săptămâni.

Se știe că bananele sunt niște fructe extrem de sănătoase, care au numeroase beneficii pentru organism. Acest lucru le face să fie pe locul patru în topul celor mai consumate alimente din lume, după orez, făină și porumb.

Ce a pățit femeia care a mâncat doar banane, timp de 12 zile

Având un conținut nutritiv bogat și un preț accesibil, dar fiind și extrem de ușor de procurat mai oriunde în lume, bananele sunt fructul ideal pentru o dietă zilnică echilibrată. Totuși, nutriționista Yulia Tarbath a dorit să descopere ce se întâmplă în corpul său dacă mănâncă doar asta, timp de 12 zile (adică două săptămâni). Nu mică i-a fost surpriza atunci când a observat ce i s-a întâmplat la finalul acestui experiment.

Citește și: O femeie a mâncat doar fructe timp de 29 de ani. Cum arată azi Anne Osborne

Inițial, scopul a fost acela de-a face o cură de detoxifiere și de-a slăbi cât mai sănătos și natural. Totuși, la finalul celor aproape două săptămâni în care a mâncat doar banane, Yulia Tarbath a observat faptul că a început să se simtă din ce în ce mai bine și că mintea i-a devenit mai limpede și mai ageră în gândire.

Acest lucru a ajutat-o nu doar să se simtă psihic mai bine, ci și să se organizeze mai eficient din punct de vedere al serviciului, al carierei sau al vieții de zi cu zi. Femeia nu doar că a pierdut câteva kilograme într-un timp atât de scurt, ci s-a bucurat și de un nivel mai ridicat de energie.

imagine cu o femeie mancand o banana

Consumul de banane are efecte puternice asupra organismului

Pentru cei care nu știu, bananele nu doar că sunt excelente dacă vrei să slăbești, ci și extrem de sănătoase. Acestea sunt bogate în vitamine și minerale precum potasiu, magneziu, vitaminele A, E, B, C, fosfor, fier, acid folic și nu numai. Bogate în fibre, acestea ajută tranzitul intestinal și sunt pansamentul gastric perfect pentru cei care se confruntă cu aciditate la stomac sau arsuri.

De asemenea, consumul regulat de banane contribuie la reglarea tensiunii arteriale, dar și la sănătatea oaselor, informează cei de la indiatimes.com.

Totuși, cei care doresc să experimenteze această dietă sunt sfătuiți să se hidrateze extrem de bine pe parcursul zilelor respective, să nu facă efort în exces și să se odihnească din plin.

Tatăl a murit, dar fiica a continuat să-i trimită zilnic mesaje pe telefon. Ce răspuns a primit după patru ani... Heather Johnson suferă de lipoedem, dar asta nu a împiedicat-o să devină model. Cum arată femeia căreia nu îi pasă de ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x