Antena Căutare

O femeie a primit de la vecinul ei un bilet și nu i-a venit să creadă când a citit ce i-a scris bărbatul despre fiica ei, de 4 ani

O femeie a primit un bilet cu un mesaj neașteptat de la vecinul său. Când  a văzut ce a putut să îi scrie omul despre fiica ei, aceasta s-a înfuriat.

imagine cu o femeie care priveste un bilet
Doamna a pozat biletul cu mesajul și a arătat totul pe internet | sursa foto: Shutterstock

Se spune că e bine să ai o relație bună cu vecinii, însă o femeie a trecut printr-o situație neașteptată atunci când cineva din cartier i-a trimis un bilet cu un mesaj neașteptat, despre fiica ei. Când a văzut ce scrie pe hârtie, femeii nu i-a venit să creadă și a decis să facă totul public. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

O femeie a primit de la vecinul ei un bilet și nu i-a venit să creadă când a citit ce i-a scris bărbatul despre fiica ei

Sunt situații când vecinii se înțeleg bine și dau dovadă de respect reciproc, dar sunt și situații în care cei care locuiesc în același bloc sau în același cartier ajung la conflicte serioase. O femeie a trecut printr-o situație complet neașteptată atunci când unul dintre vecinii săi i-au trimis un bilet neașteptat, în care a scris ceva neașteptat despre fiica sa. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a citit și a realizat despre ce este vorba, de fapt.

Citește și: Vecinii au văzut un câine pe acoperișul unei case și au vrut să sune la poliție. Un bilet de pe gard explica gestul animalului

Revoltată, doamna, pe nume Allison, din Sydney (Australia), și-a luat inima în dinți și a decis să facă totul public.

„Bună. Vreau să îți spun că fiica ta m-a trezit noaptea trecută. Am văzut prin geamul meu agitația. Vocea ei e gălăgioasă. O aud mereu. Aș aprecia dacă după ora 9 seaara ar putea să facă liniște, căci atunci mă duc eu la culcare”, a scris vecinul supărat în biletul trimis femeii, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un bilet în sticlă a fost găsit printre ruinele une școli din Bistrița Năsăud. Ce mesaj ascundea: „Pentru cei ce vor urma"

Allison a dezvăluit faptul că în ultimii cinci ani vecinul i-a tot hărțuit familia din diferite motive. Supărată de faptul că a ajuns să îi trimită bilete cu mesaje, femeia a publicat bucata de hârtie pe internet și i-a întrebat pe internauți ce ar face ei într-o asemenea situație.

Reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care i-au dat doamnei dreptate și au criticat atitudinea vecinului. Unii s-au amuzat, alții i-au sugerat să îi scrie vecinului nervos un bilet în care îl anunță că situația a devenit deranjantă, mai ales că este vorba despre un copil normal de 4 ani, care are energie.

A vrut să își modifice posteriorul, dar a plătit cu prețul vieții. Ce s-a întâmplat cu tănăra mămică, după intervenția d... O tânără este îndemnată să își vândă casa după ce a găsit o valiză bizară ascunsă în perete. Ce a putut să descopere în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x