Antena Căutare

O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor să nu-i mai cumpere flori în prima zi de școală: „Am rugămintea, dacă se poate, să cumpărați...”

Un gest uluitor a fost făcut de o profesoară a unei școli din Buzău, înainte de festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cadrul didactic a trimis un mesaj comun părinților elevilor din trei clase ale unității de învățământ gimnazial

Un gest uluitor a fost făcut de o profesoară a unei școli din Buzău, înainte de festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cadrul didactic a trimis un mesaj comun părinților elevilor din trei clase ale unității de învățământ gimnazial.

Părinții au recepționat un mesaj care i-a lăsat fără cuvinte și care i-a făcut să privească școala cu alți ochi și să o trateze cu maxim respect pe cea care l-a expediat.

Citește și:

Prima zi de școală, din altă perspectivă: „Și? Azi, de ziua frumuseții, ați aruncat banii pe flori la coșul de gunoi și ați trimis copiii... ”

Profesoara le-a cerut oamenilor să renunțe la obișnuitul gest de a-i cumpăra câte un buchet de flori, propunându-le ca banii cheltuiți cu plantele să fie folosiți în alt mod. Mai exact, profesoara i-a sfătuit să investească aceeași sumă în rechizite, care să ajungă la elevii nevoiași, care nu-și pot achiziționa toate materialele didactice de care au nevoie.

Profesoara de limba română se numește Veronica Bulf și predă la Şcoala Gimnazială „George Emil Palade”.

„Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Jurnalul unei adolescente poloneze ucise de nazişti va fi publicat după 70 de ani... Ultimul tablou Botticelli aflat într-o colecţie personală, scos la vânzare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x