Antena Căutare

O tânără a pus o poză pe Instagram, dar toți au râs cu lacrimi de ea! Ce detaliu rușinos s-a văzut

O tânără de 24 de ani a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea stând în dormitor și savurând o ceașcă de cafea, dar în scurt timp a trăit un adevărat coșmar! Un detaliu de pe fundal i-a șocat pe internauți.

Scarlett London este o britanică pasionată de blogging și rețele de socializare. Tânăra a vrut să facă senzație cu o fotografie cu ea în dormitor, doar că rezultatul nu a fost deloc cel sperat. Mai exact, oamenii au observat un detaliu ce i-a enervat cumplit.

Instagram, schimbarea majoră pe care o așteptau toți! Ce trebuie să știe utilizatorii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O putem vedea pe blondină stând relaxată pe pat, într-un dormitor desprins parcă din cataloagele firmelor de mobilă, savurând un ceai și o porție de clătite cu căpșuni. Totul pare ireal de frumos, ba am putea spune chiar perfect!

Totuși, ochii ageri ai curioșilor au observat un detaliu ce a dat-o imediat de gol pe tânăra cu aspirații de divă: clătitele erau, de fapt, niște simple lipii mexicane (tortilla), semne că în spatele acestei poze stă doar o simplă „regie” de dragul de-a atrage atenția.

Supărați, internauții au acuzat-o pe blondă că vinde iluzii tinerilor naivi, insuflându-le idei greșite despre o viață desprinsă parcă din filme. Alții, mai puțin răutăcioși, s-au amuzat de faptul că, în zilele noastre, tinerii ajung să facă eforturi uriașe, totul pentru a „arăta bine în poze”.

Previziunea Mariei Ghiorghiu s-a îndeplinit! „Din păcate am avut dreptate. Au murit oameni nevinovați, la fel ca-n visul... Studenta s-a dus la frigider să își ia o gustare, dar a făcut o descoperire TERIFIANTĂ! Ce a găsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x