Antena Căutare

O tânără și-a căutat numele pe Google. Ce a descoperit a șocat-o! A mers de urgență la Poliție!

Ți-ai căutat vreodată numele pe Google? Și ce ai descoperit? Poate media de la bacalaureat, grupa în care ești la facultate, un proiect în care te-ai implicat, o trimitere către profilul tău de Facebook!

Ți-ai căutat vreodată numele pe Google? Și ce ai descoperit? Poate media de la bacalaureat, grupa în care ești la facultate, un proiect în care te-ai implicat, o trimitere către profilul tău de Facebook! Nu la fel poate spune și o tânără din Texas! Curioasă din fire, și-a căutat numele pe cel mai la îndemână motor de căutare.

A intrat în panică după ce a descoperit că mai multe poze cu ea dezbrăcată fuseseră postate pe un site de "răzbunări porno", scrie Huffington Post. Alături de pozele postate de un fost prieten de-al ei apăreau numele și contul ei de Facebook.

Tânăra a povestit că a ajuns pe site-ul cu pricina după ce un necunoscut a abordat-o pe stradă și i-a spus că o văzuse pe internet. A luat imediat legătura cu reprezentanții site-ului, cerându-le să îndepărteze fotografiile, însă aceștia au refuzat. În plus, a mers de urgență la Poliție.

Cel mai probabil, imaginile fuseseră furnizate site-ului de fostul ei prieten, care încerca astfel să se răzbune după întreruperea relației.
În consecință, Hollie Toups și câteva tinere aflate în aceeași situație ca a ei au hotărât să dea în judecată site-ul.

Nu l-ai văzut încă? Mare păcat! Dorian Popa, juratul Next Star, a lansat videoclipul „Buze“, feat. What’s UP!... Ea e românca talentată care o îmbracă pe Beyonce! Povestea ei e demnă de Hollywood!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x