Antena Căutare

Primul restaurant din România în care vor lucra numai angajaţi care suferă de sindromul Down se deschide la Cluj

S-au născut bolnavi, dar asta nu-i împiedică să demonstreze tuturor că pot fi cei mai buni angajaţi. Mai mulţi tineri cu sindrom Down din Cluj au primit şansa de a lucra într-un restaurant, dedicat lor. Un om de afaceri italian vrea să le dea o şansă. Primii doi angajaţi sunt deja în probe.

S-au născut bolnavi, dar asta nu-i împiedică să demonstreze tuturor că pot fi cei mai buni angajaţi. Mai mulţi tineri cu sindrom Down din Cluj au primit şansa de a lucra într-un restaurant, dedicat lor. Un om de afaceri italian vrea să le dea o şansă. Primii doi angajaţi sunt deja în probe.

Alex are 23 de ani. S-a născut cu Sindrom Down, dar nu vede în această afecţiune, o povară. A făcut şcoala de arte şi meserii din Cluj Napoca, munceşte pentru visul său și este foarte aproape să-l transforme în realitate. Se pregăteşte intens în restaurantul prietenului său, Alberto, care l-a învăţat deja secretul pizzei autentice: un aluat cât mai subţire şi mult suflet.

Nici Raluca, partenera lui din bucătărie, nu se lasă mai prejos. Ea îşi doreşte să devină ospătar dar ştie şi să gătească.

Până la sfârşitul anului, Alex si Raluca vor fi angajaţi cu normă întreagă în restaurantul pe care Alberto îl va deschide împreună cu o asociaţie care-şi propune să-i ajute pe tinerii cu sindrom Down.

Citește aici mai multe știri!

IREAL! A intrat într-un restaurant și a vorbit la telefon având un cuțit înfipt în spate... Satisfacţii profesionale! Horoscopul zilei de 26 iunie, cu Andreea Joiţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x