Antena Căutare

Record: El e "OMUL CARE NU RESPIRĂ"! Povestea incredibilă a bărbatului care a UIMIT lumea întreagă

Stabileşte record după record! Stig Severinsen, numit şi "Omul care nu respiră", a devenit celebru în toată lumea datorită unei voinţe uluitoare. A reuşit să-şi ţină respiraţia 22 de minute, în timp ce era sub apă.

Record: El e "OMUL CARE NU RESPIRĂ"! Povestea incredibilă a bărbatului care a UIMIT lumea întreagă Galerie
Stig Severinsen, numit şi "omul care nu respiră"

Stabileşte record după record! Stig Severinsen, numit şi "Omul care nu respiră", a devenit celebru în toată lumea datorită unei voinţe uluitoare. A reuşit să-şi ţină respiraţia 22 de minute, în timp ce era sub apă.

Stig a fost tot timpul atras de apă, de mare, de adâncuri. Când era mic, făcea "scufundări" în piscină şi le tot spunea părinţilor că-şi doreşte să devină scafandru. La şase ani, lua primele lecţii de înot, iar la nouă ani devenea deja campion naţional.

"Tot timpul mi-a plăcut apa. Atunci când sunt acolo, parcă sunt un alt om", povesteşte bărbatul. Cu sute de ore de antrenament în spate, o ambiţie uriaşă şi o tehnică specială, danezul a atins performanţe incredibile. A reuşit să îşi ţină respiraţia timp de 22 de minute, stabilind un record mondial. De asemenea, a înotat 152 de metri în adâncuri, în doar două minute şi 11 secunde.

Danezul spune că a descoperit metoda prin care îşi coordonează perfect trupul şi mintea, cu ajutorul meditaţiei. Se concentrează câteva minute, iar gândul îi zboară într-un loc frumos, unde uită de tot şi de toate. În prezent, Stig Severinsen are 41 de ani, a renunţat să facă scufundări şi le predă copiilor tehnicile sale de respiraţie sub apă, în cadrul unui curs special.


Nu, nu e o glumă! Fetița aceasta NU e ajutorul lui Moș Crăciun, doar s-a născut cu NAS DE CLOVN... IMAGINI ȘOCANTE! Povestea TRAGICĂ a fetiţei care s-a născut cu două capete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x