Antena Căutare

S-a pozat intr-un cosciug si a postat fotografia pe Facebook. La like-uri se astepta, la concediere nu!

Macabru sau glumet? Cum vi se pare? Un tanar hunedorean, angajat al unei firme de sicrie, s-a pozat intr-un cosciug. A postat apoi pe Facebook fotografiile. La like-uri se astepta. La concediere insa, nu prea.

Rudolf are 27 de ani si lucra la o firma de sicrie. Pana acum cateva zile. De curand, omul s-a gandit sa faca ceva original. Obisnuit deja cu mediul in care muncea zi de zi, tanarul s-a pozat, impreuna cu un coleg, intr-unul dintre sicrie. Si-a pus si dinti, asemenea lui Dracula. Intamplarea ar fi trecut neobservata, daca tanarul nu si-ar fi pus pozele apoi pe Facebook.

“Eram in pauza. Daca tot eram in pauza, ne-am gandit sa facem o poza, asa, la baza. Si sa punem pe Facebook, sa vedem ce zice lumea. Au dat like-uri multi, multi s-au mirat!”, a spus el.

Sefii lui n-au dat "like". Dar. l-au dat afara. Tanarul glumet spune ca nu se astepta deloc la asta. Si, cum locuieste cu bunicii si nu mai are serviciu, acum n-o duce deloc bine. Asta desi a fost invitat si chiar premiat la Barcelona pentru munca sa de cartograf pentru Google.

Tanarul a depus o contestatie la Tribunalul Hunedoara impotriva deciziei de concediere. Conducerea societatii nu doreste sa comenteze incidentul. Sefii lui invoca, insa, mai multe motive pentru ca l-au dat afara. Tanarul ar fi intarziat de mai multe ori la serviciu, ar fi sarit gardul societatii si chiar ar fi confectionat o petarda pe care a detonat-o la serviciu.

GALERIE FOTO: Cum arata culturile de orez din China... Ziua Indragostitilor, la inaltime: Cuplurile pot zbura cu avioane ultra-usoare, de pe aerodromul Tuzla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x