Antena Căutare

Șarpe de un metru, găsit pe raftul unui supermarket din țară. Reptila, omorâtă de angajați. Imagini virale

Un șarpe de aproape un metru a băgat spaima în angajații și în clienții unui supermarket din Sfântu Gheorghe. Reptila se plimba printre cutiile cu fructe atunci când a fost zărit. Imaginile sunt virale pe internet.

Un șarpe de aproape un metru a băgat spaima în angajații și în clienții unui supermarket din Sfântu Gheorghe. Reptila se plimba printre cutiile cu fructe atunci când a fost zărit. Imaginile sunt virale pe internet.

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare (DSP) Covasna, Siko Barabasi Sandor, a declarat, pentru AGERPRES, că şarpele găsit vineri pe unul dintre rafturile cu legume/fructe ale unui supermarket din municipiul Sfântu Gheorghe este inofensiv pentru om, fiind posibil ca acesta să fi fost "importat" odată cu smochinele aduse din străinătate.

El a menţionat că a fost vorba despre un şarpe de casă în lungime de aproape 70 de centimetri, specie protejată de lege, care a fost lichidat de angajaţii supermarketului.

"După ce am fost alertaţi (...), am luat legătura cu conducerea magazinului şi cu un herpetolog cu care colaborăm şi ne-am deplasat imediat să prindem şarpele care a fost văzut pe raftul cu roşii şi să îl eliberăm în natură, dar, din păcate, până am dat toate telefoanele şi am ajuns acolo, şarpele a fost lichidat de angajaţi, care, desigur, au intrat în panică. (...) Şarpele de casă este o specie protejată de lege şi e chiar util omului, deoarece consumă insecte, şoareci, iar cei mai mari chiar şi pui de şobolan. Acesta avea în jur de 70 de centimetri şi era un exemplar frumos. (...) A fost găsit pe cutiile cu roşii. Nu ştim exact cum a ajuns în supermarket, dar e posibil să fi fost adus în cutiile cu smochine. (...) Nu e exclus să fi fost în lăzile cu smochine care au fost ţinute la frig, din cauza frigului el a stat într-o stare de semihibernare, iar când a ajuns la căldură, în magazin, să se fi trezit", a explicat Siko Barabasi Sandor.

Regele Romilor, Dorin Cioabă, a oficiat un botez în Marea Neagră. Bărbatul botezat are 51 de ani... O nouă rasă de oameni, creată! „Prima persoană care va trăi 1.000 de ani s-a născut deja”. Controverse majore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x