Antena Căutare

Se caută un degustător profesionist de pizza! O să aplici imediat dacă afli ce presupune acest job! E visul oricui!

Toată lumea visează să aibă un loc de muncă ce îți oferă nu doar bani, ci și un mediu de lucru plăcut sau alte satisfacții. Totuși, oricât de greu ar părea de crezut, o firmă te plătește să mănânci pizza!

Toată lumea visează să aibă un loc de muncă ce îți oferă nu doar bani, ci și un mediu de lucru plăcut sau alte satisfacții. Totuși, oricât de greu ar părea de crezut, o firmă te plătește să mănânci pizza!

Ai citit bine! Nu este vorba despre vreo glumă, ci despre anunțul cât se paote de serios al unui restaurant de tip fast food.

Fișa postului îți impune să vii la locul de muncă doar două ore pe săptămână, pentru a mânca pizza. Jobul e simplu: te așezi la masă, guști din produsele restaurantului și îți dai cu părerea despre fiecare sortiment de pizza în parte.

Trebuie totuși să te pricepi la domeniu și să ai gusturile extrem de rafinate, dar și o imensă pasiune pentru pizza.

Adelina Pestrițu trece prin momente dificile! Vedeta a descoperit că are niște probleme serioase de sănătate! „Nu o să renunț”

Nu este totuși un job stabil și cu un salariu bunicel, dar cu siguranță îți poate asigura un venit în plus și desigur, pizza gratis în fiecare săptămână!

Așa cum era de așteptat, anunțul publicat de această pizzerie britanică a făcut senzație printre tinerii doritori să mai aib un ban în plus de buzunar.

Și totuși, vă puteți imagina o coadă de aplicanți pentru jobul de „degustător profesionist de pizza”?

A devenit conștient după ce a stat 15 ani în comă. Care este procedeul medical care i-a ajutat creierul să funcționeze... Destinul a adus-o acolo unde visa! Cea mai bătrână gimnastă din lume are 91 de ani. Nu a renunțat la idealul său!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x