Antena Căutare

Și-a făcut unghiile și curând au început durerile. Ce a putut să găsească după ce și-a dat manichiura jos

O femeie a ales să-și îngrijească unghiile acasă. Pentru că a vrut să încerce ceva nou, a optat pentru o manichiură cu gel, dar lucrurile nu au mers cum a plănuit. 

colaj de imagini cu unghii distruse de manichiura Galerie
O femeie a ales să-și îngrijească unghiile acasă. Pentru că a vrut să încerce ceva nou, a optat pentru o manichiură cu gel, dar lucrurile nu au mers cum a plănuit. | Tiktok

Laura a povestit pe Tiktok ce a putut să pățească după această ispravă. În clipul care a ajuns viral, a explicat că a folosit un nou gel pentru unghii, care se aplică pe unghia naturală pentru a îmbunătăți rezistența unghiei.

„Acesta este un TikTok pentru tehnicienii mei de unghii, mi-am făcut singură unghiile cu gel în ultimii șase sau șapte ani. Am descoperit recent BIAB (constructor într-un gel de sticlă) și l-am folosit în ultimele șase luni.

Citește și: 8 sfaturi pentru unghii mai puternice. Ce recomandă specialiștii să faci pentru sănătatea acestora

Ceea ce am observat este că acum, în ultimele două-trei săptămâni, unghiile mele nu sunt în cea mai bună stare. Par să se îndepărteze de pe patul unghial. Par să se retragă, știe cineva de ce?”.

Citește și: Au crezut că apele mării a adus la mal un pui de dinozaur, însă au observat altceva când s-au uitat la creatură. Ce era, de fapt

Ce avea femeia pe unghii

Utilizatorii TikTok au fost șocați de unghiile Laurei și s-au grăbit să îi dea sfaturi în comentarii. Mulți au spus că a avut o reacție alergică la lacul de unghii și ar trebui să folosească ulei pentru a le ajuta să se refacă.

O persoană a spus: „Sunt tehnician, asta este o reacție alergică. Trebuie să îndepărtați orice gel. Tăiați-le scurt, se vor îmbunătăți în timp.”

Citește și: Cum să-ți aplici unghii false acasă. Metoda perfectă pentru a avea manichiura mult visată

Un altul a adăugat: „Reacție alergică la orice folosiți. Acesta este motivul pentru care le spunem CONSTANT oamenilor dacă vor manichiură, să meargă la o persoană CALIFICATĂ.”

Un al treilea a comentat: „Am avut și eu asta și o unghie s-a infectat cu adevărat! Țineți toate produsele oprite și discutați cu medicul dumneavoastră, mi s-a dat o cremă cu steroizi și antibiotice pentru a vă ajuta!” la care Laura a răspuns „Ale mele nu sunt dureroase, arată doar îngrozitor”.

Citește și: Unghii de primăvară. 8 modele simple pe care le poți face acasă

Ulterior, Laura a postat un videoclip: „Actualizare rapidă cu privire la situația unghiilor. Oameni dragi de la TikTok, tehnicieni de unghii și oameni care au trecut prin asta, practic, mi-au dat sfatul să dau jos gelul și apoi să-mi tai unghiile foarte scurt și să pun ulei, ulei, ulei.

Arată foarte trist în acest moment, îmi pare foarte rău pentru ele și mă simt rău că le-am maltratat. Oamenii par să creadă că s-ar putea să fiu alergică la ingredientele din acest gel de construcție.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie de 51 de ani îi surprinde pe toți când dezvăluie ce meserie are, de fapt. Ce „secret” ascunde

O femeie a găsit un bilet pe geamul mașinii sale. L-a citit și a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a enervat-o... O femeie a avut o surpriză uriașă după ce și-a refăcut dantura în Turcia. Cum arată fațetele pentru care a plătit o aver...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x