Antena Căutare

SUA: Un cersetor a gasit o punga cu 77 de mii de dolari pe malul unui rau

Un cersetor american a gasit o punga cu 77.000 de dolari pe malul unui rau. Politia a confiscat initial banii, dar mica avere s-a intors in cele din urma la cel care a gasit-o.

Timothy Yost a gasit punga cu bani pe malul raului Colorado. Mica avere era formata dintr-o gramada de bancnote si monede straine. Cersetorul a luat banii imbibati cu apa si a mers cu ei la o banca sa ii schime, dar casierul a chemat politia pentru ca a observat ca era ceva in neregula.

Barbatul a fost nevoit sa lase comoara autoritatilor care au dat anunt la ziar si au asteptat 90 de zile pentru ca aceasta sa fie revendicata. O persoana a pretins, la un moment dat, ca banii ii apartin si a semnat o declaratie, dar acum nu si-i mai doreste.

Potrivit legii, banii ii apartin acum celui care i-a gasit, dar cersetorul nu se poate bucura de ei pentru ca se afla in inchisoare pentru perturbarea linistii publice.

Australia creeaza cea mai mare rezervatie marina din lume... Un portret cat 15 terenuri de tenis, al heptatlonistei Jessica Ennis, desenat langa aeroportul Heathrow...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x