Antena Căutare

Surpriză emoționantă pentru o mamă rămasă văduvă. Copiii i-au oferit în dar "râsul" tatălui lor, într-un ursuleț. Femeia a izbucnit în lacrimi (VIDEO)

Când pierzi o persoană iubită, sunt câteva lucruril mici, dar extrem de prețioase, cărora le duci dorul cel mai tare: îmbrățișările, zâmbetele, râsul omului pe care l-ai iubit.

Când pierzi o persoană iubită, sunt câteva lucruril mici, dar extrem de prețioase, cărora le duci dorul cel mai tare: îmbrățișările, zâmbetele, râsul omului pe care l-ai iubit.

De aceea, când mama lui Paola Lopez, Danira Quijada, și-a sărbătorit recent ziua de naștere, după ce cancerul i-a răpit soțul, aceasta a primit un dar neprețuit din partea fiicei sale.

Fata a știut exact ce cadou să îi ofere mamei sale. Așadar s-a gândit să-i readucă, mai aproape, o părticică din sufletul celui pe care l-a iubit enorm. Iar râsul tatălui său știa că îi va trezi emoții puternice.

A rămas fără pene, pentru tot restul vieții, însă o tânără a decis să-i ia locul mamei care a abandonat-o. Micuța Rhea, ... Ai grijă ce postezi sau ce mesaje postezi pe Facebook! Zuckerberg deschide un nou centru de "ștergere a conținutulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x