Antena Căutare

Tânărul a venit să facă ordine în dulapul cu haine al bunicului, dar a dat peste o adevărată comoară! Surpriza a fost uriașă!

Când bunicul său a murit, un tânăr a venit la casa bătrânului ca să facă ordine și curățenie și să strângă o parte din lucruri. Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat peste o adevărată comoară, ascunsă ingenios într-un dulap cu haine.

Când bunicul său a murit, un tânăr a venit la casa bătrânului ca să facă ordine și curățenie și să strângă o parte din lucruri. Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat peste o adevărată comoară, ascunsă ingenios într-un dulap cu haine.

Tânărul a copilărit la ferma din Tennessee (Statele Unite) a bunicului său, care mereu avea obiceiul de a-i spune povești cu căutători de comori. Puștiul a crescut și și-a păstrat totuși pasiunea pentru mistere și descoperiri ieșite din comun.

Venind să facă ordine și curățenie în casă după decesul bătrânului, tânărul nu s-a așteptat totuși să își vadă visul devenit realitate.

Băiatul a deschis un dulap vechi cu haine și a început răbdător să strângă din lucruri. La un moment dat, ceva bizar i-a atras atenția.

Sub covorul vechi și ponosit se vedea conturul unei trape. A privit mai atent și și-a dat seama că avea în fața ochilor un seif în toată regula!

Cu ajutorul unui lăcătuș priceput, tânărul a reușit să deschidă seiful vechi și ponosit, ce a stat bine ascuns de-a lungul timpului.

Aceasta este cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor! Face adevărate minuni celui care o rostește!

Nu a știut niciodată de existența lui și asta a făcut ca surpriza să fie și mai mare. S-a întrebat oare dacă nu cumva, prin poveștile pe care i le spunea, bătrânul îi sugera subtil de acest loc secret, unde ascunsese o comoară.

Și astfel a ieșit la iveală comoara! Înăuntru a găsit cărți vechi de mai bine de câteva decenii, bancnote și monede vechi cu valoare istorică, bijuterii și chiar bucăți semnificative de argint! O asemenea descoperire nu o faci în fiecare zi și povestea tânărului a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea.

"Sunt vânat de un copil-demon". Un bărbat a făcut publice imaginile cu fantoma unui băiețel care îl vizitează ... 15.000 de oameni de ştiinţă, scrisoare alarmantă pentru omenire: "Problemele sunt grave. Trebuie luate măsuri imedi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x