Antena Căutare

Ţi se ridică părul pe mâini! Chipul lui Iisus a apărut pe o felie de pâine! "Este o MINUNE. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva"

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o surpriză uriaşă în momentul în care a dat peste chipul lui Iisus acolo unde se aştepta mai puţin.

Ţi se ridică părul pe mâini! Chipul lui Iisus a apărut pe o felie de pâine! "Este o MINUNE. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva" Galerie
Un englez susţine că vede chipul lui Iisus pe o felie de pâine

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o surpriză uriaşă în momentul în care a dat peste chipul lui Iisus acolo unde se aştepta mai puţin.

John Cranfield a venit de la serviciu şi şi-a pus câteva felii de pâine în prăjitor. După câteva minute, când le-a scos, a rămas fără cuvinte. "Nu mi-a venit să cred. Faţa Mântuitorului a apărut din senin. Sunt sigur că nu este o simplă întâmplare, ci un semn divin", povesteşte bărbatul.

Fără să stea prea mult pe gânduri, John a fotografiat minunea şi a răspândit imaginea pe reţelele sociale, unde a adunat sute de comentarii.

Voi ce spuneţi? Seamănă cu chipul lui Iisus?

Momente tensionate pentru Raci! Horoscopul zilei de 16 octombrie, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu... Dumnezeule, cum e posibil?! La patru ani de la dispariţie, un papagal a reapărut din senin! Când a deschis gura, toată l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x